A widzisz, a ja swojej nigdy nie cięłam, może to błąd. Mój mąż próbował ją prostować i to też chyba błąd, bo co oglądam to one raczej mają taki pokrój zwisający.
Ponoć one nie lubią cięcia ale widocznie mojej służy Ma mnóstwo nowych gałązek. One są szczepione na pniu i gałęzie mają zwisać ku dołowi. Można je podwiązywać żeby rosły bardziej na boki.
No widzisz Daria, u mnie jak zawieje... Właśnie zmieniłam zdanie i zrezygnowałam z odbioru tych jutowych z Obi (chociaż są piękne ale jednak jutowe więc z deszczem różnie) i kupiłam polipropylenowy duży 160x230 z Casto. Wszędzie szukałam tego wzoru od kiedy zobaczyłam go na grupie ogrodowej na fejsie a tu nagle wyświetla mi się reklama Casto i ten dywan. Od razu kliknęłam Tak jak pisałaś wcześniej, wygrała moja praktyczna strona duszy
Dywan jest dwustronny wiec będzie można sobie zmieniać
Dzisiaj jade go odebrać ze sklepu
A ławka, którą nie dosłali okazała się w sklepie niedostępna i muszą ściągać z innego miasta, więc pewnie kilka dni to potrwa.
Oj remonty u mnie ciągłe, co roku kolejne pomieszczenie. W zeszłym roku skończyliśmy łazienkę robić, wcześniej kuchnię a w tym roku malowanie całego domu
Hehe nie dziwie się, zwariować można zmieniaj, dopasowuj
Widzisz w aranżacjach jak to wygląda, jak wygląda dobrze to nie ma co się bać. Oj tam na grupach jest szał, ktoś poprosi o inspirację i bach setki komentarzy co jeden to ładniejszy i trudno się zdecydować.
Fajnie, że trafiłaś to co chciałaś pewnie ciasteczka cookies podziałały i taki Ci się wyświetlił