A widzisz, a ja swojej nigdy nie cięłam, może to błąd. Mój mąż próbował ją prostować i to też chyba błąd, bo co oglądam to one raczej mają taki pokrój zwisający.
No widzisz Daria, u mnie jak zawieje... Właśnie zmieniłam zdanie i zrezygnowałam z odbioru tych jutowych z Obi (chociaż są piękne ale jednak jutowe więc z deszczem różnie) i kupiłam polipropylenowy duży 160x230 z Casto. Wszędzie szukałam tego wzoru od kiedy zobaczyłam go na grupie ogrodowej na fejsie a tu nagle wyświetla mi się reklama Casto i ten dywan. Od razu kliknęłam Tak jak pisałaś wcześniej, wygrała moja praktyczna strona duszy
Dywan jest dwustronny wiec będzie można sobie zmieniać
Dzisiaj jade go odebrać ze sklepu
A ławka, którą nie dosłali okazała się w sklepie niedostępna i muszą ściągać z innego miasta, więc pewnie kilka dni to potrwa.
Oj remonty u mnie ciągłe, co roku kolejne pomieszczenie. W zeszłym roku skończyliśmy łazienkę robić, wcześniej kuchnię a w tym roku malowanie całego domu
Hehe nie dziwie się, zwariować można zmieniaj, dopasowuj
Widzisz w aranżacjach jak to wygląda, jak wygląda dobrze to nie ma co się bać. Oj tam na grupach jest szał, ktoś poprosi o inspirację i bach setki komentarzy co jeden to ładniejszy i trudno się zdecydować.
Fajnie, że trafiłaś to co chciałaś pewnie ciasteczka cookies podziałały i taki Ci się wyświetlił