Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

ajka 22:52, 21 kwi 2021

A widzisz, a ja swojej nigdy nie cięłam, może to błąd. Mój mąż próbował ją prostować i to też chyba błąd, bo co oglądam to one raczej mają taki pokrój zwisający.
eVka 23:24, 21 kwi 2021

ajka napisał(a)
A widzisz, a ja swojej nigdy nie cięłam, może to błąd. Mój mąż próbował ją prostować i to też chyba błąd, bo co oglądam to one raczej mają taki pokrój zwisający.

Ponoć one nie lubią cięcia ale widocznie mojej służy Ma mnóstwo nowych gałązek. One są szczepione na pniu i gałęzie mają zwisać ku dołowi. Można je podwiązywać żeby rosły bardziej na boki.
SlonecznyOgrod 11:48, 22 kwi 2021

effka napisał(a)

Właśnie dwa jutowe wzięłam, te dwie pierwsze foty. Muszę odebrać ze sklepu.

Już nie mogę się doczekać
Dalej niech no dosyłają szybko resztę kompletu
eVka 12:34, 22 kwi 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)

Już nie mogę się doczekać
Dalej niech no dosyłają szybko resztę kompletu

No widzisz Daria, u mnie jak zawieje... Właśnie zmieniłam zdanie i zrezygnowałam z odbioru tych jutowych z Obi (chociaż są piękne ale jednak jutowe więc z deszczem różnie) i kupiłam polipropylenowy duży 160x230 z Casto. Wszędzie szukałam tego wzoru od kiedy zobaczyłam go na grupie ogrodowej na fejsie a tu nagle wyświetla mi się reklama Casto i ten dywan. Od razu kliknęłam Tak jak pisałaś wcześniej, wygrała moja praktyczna strona duszy
Dywan jest dwustronny wiec będzie można sobie zmieniać

Dzisiaj jade go odebrać ze sklepu

A ławka, którą nie dosłali okazała się w sklepie niedostępna i muszą ściągać z innego miasta, więc pewnie kilka dni to potrwa.
Zakrecona 12:37, 22 kwi 2021

Ja mieszkam 6 lat i też powoli się kokoszę.

A tu pewnie niedługo się zacznie czas na remonty jakieś ;P

eVka 12:43, 22 kwi 2021

Zakrecona napisał(a)
Ja mieszkam 6 lat i też powoli się kokoszę.

A tu pewnie niedługo się zacznie czas na remonty jakieś ;P

Oj remonty u mnie ciągłe, co roku kolejne pomieszczenie. W zeszłym roku skończyliśmy łazienkę robić, wcześniej kuchnię a w tym roku malowanie całego domu
ajka 13:53, 22 kwi 2021

effka napisał(a)

Ponoć one nie lubią cięcia ale widocznie mojej służy Ma mnóstwo nowych gałązek. One są szczepione na pniu i gałęzie mają zwisać ku dołowi. Można je podwiązywać żeby rosły bardziej na boki.
\

No to w takim razie zmienimy podejście do niej
eVka 14:16, 22 kwi 2021

ajka napisał(a)
\

No to w takim razie zmienimy podejście do niej

Tnijcie, ładnie się zgęści
SlonecznyOgrod 16:00, 22 kwi 2021

effka napisał(a)

No widzisz Daria, u mnie jak zawieje... Właśnie zmieniłam zdanie i zrezygnowałam z odbioru tych jutowych z Obi (chociaż są piękne ale jednak jutowe więc z deszczem różnie) i kupiłam polipropylenowy duży 160x230 z Casto. Wszędzie szukałam tego wzoru od kiedy zobaczyłam go na grupie ogrodowej na fejsie a tu nagle wyświetla mi się reklama Casto i ten dywan. Od razu kliknęłam Tak jak pisałaś wcześniej, wygrała moja praktyczna strona duszy
Dywan jest dwustronny wiec będzie można sobie zmieniać

Dzisiaj jade go odebrać ze sklepu

A ławka, którą nie dosłali okazała się w sklepie niedostępna i muszą ściągać z innego miasta, więc pewnie kilka dni to potrwa.

Hehe nie dziwie się, zwariować można zmieniaj, dopasowuj
Widzisz w aranżacjach jak to wygląda, jak wygląda dobrze to nie ma co się bać. Oj tam na grupach jest szał, ktoś poprosi o inspirację i bach setki komentarzy co jeden to ładniejszy i trudno się zdecydować.
Fajnie, że trafiłaś to co chciałaś pewnie ciasteczka cookies podziałały i taki Ci się wyświetlił
Wiolka5_7 16:14, 22 kwi 2021

effka napisał(a)

Hmm dziwne... Sama nie wiem, trzymam kciuki żeby pąki się rozwinęły. Nie było przecież przymrozków po drodze...

Myślę,że monilioza ją zabiła,bo chorowała w zeszłym roku...

Fajny dywanik