Ewa super te mebelki dasz namiar na priv pliss ....można same fotele kupować ?
nowa ścieka super wyszła tak po skosie.....ciekawa jestem ,czy będzie Ci się chciało docinać trawkę przy tych płytach
Asiu, mega dziękuję. Rąk, nóg i głowy nie czuję ze zmęczenia. Uparłam się, żeby dzisiaj skończyć a połowę dnia siedziała u mnie koleżanka i musiałam popołudniem nadgonić robotę. Ciekawa jestem jak te rabatki będą w lecie wyglądać, stipy, jeżówki po prawej stronie ścieżki i stipy, wilczomlecze, łubiny po drugiej plus dwie jeżówki. No i te dwie sosenki. Misz masz lekki ale będzie wesoło
Apropos kokona, cały czas ktoś na nim siedzi tylko nie ja Są kłótnie o miejsce w kokonie hahaha
Magda, fajne prawda??!! Mebelki są z Casto, seria GoodHome Apolima
Wszystko można osobno kupić.
Ścieżka wygodna, specjalnie pod skosem bo tak właśnie tędy chodzimy. Powiem Ci, że dzisiaj znajomy śmiał się ze mnie, że położyłam niezaimpregowane deski w ziemi. Uśmiałam się setnie, mina jak mu powiedziałam, że to beton bezcenna
Ja to ogólnie lubię ciąć brzegi trawnika więc pewnie raz na jakiś czas będę cięła. Miała być ścieżka w korze ale nie chciałam żeby po deszczu kora z ziemią nosiła się na butach po kostce i został trawnik.