Polecam naprawdę. Mój eMek, który nie przepada za miskantami, stwierdził, że tylko Memory mu się podoba. Nie zrobię dzisiaj fotki bo ciemno i ponuro a one najpiękniejsze w słońcu są.
podobne zakupy dziś zrobiłam a miałam żadnych cebul nie kupować
pomimo ,że mało się odzywam ,to na bieżąco u Ciebie jestem
Dąb bardzo przystojny .....a memory też posiadam i zachwycam się nim ....bedę go dosadzać napewno
Buziaki
Ja tam dzisiaj przywloklam Memory do domu w czwartek posadze. Jak cos ladne to trzeba kupic koniec kropka. Dalam 20 dyszki ale ladna sadzonka kwitnaca.
Byłam u Ciebie, naoglądałam się cudnych widoków cieszę się, że dąb się podoba. Memory jest extra Ciekawa jestem jak się będzie szybko rozrastał.
Cebulek pewnie jeszcze dokupię.
Buziaki
Effka choiny szybko rosna mam ich kilkanascie to wiem. Lubia wilgotna glebe. Co ile masz je zamiar sadzic. Odsun od muru co najmnie ok 1 metra. Teraz sa małe, ale za 3 lata juz beda duze. Dobrze jest je przycinac aby byly geste.
Trawniczek masz piekny. Ile dalas za deba. Chce porownac bo moje kosztowaly 180 zl za szt.
Ja mam juz jednego posadzonego od czerwca i rosnie bardzo ladnie, dzisiaj kupilam druga sztuke kupilabym wiecej, ale wzielam ostatniego.
Moj kosztowal 20 dyszki ale solidna kepa kwitnaca jutro zrobie fotke to pokaze.