Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród bacowej

Ogród bacowej

Gruszka_na_w... 14:39, 21 maj 2017

I pięknie jest!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Iwk4 19:39, 21 maj 2017

Ewuniu, cudnie. Zachwycam się czosnkami w bukszpanach. Do tego piękna kolorystyka tulipanów.
Usmiechnęłam się, gdy czytałam o zmęczeniu. To tylko fotki. Ile się trzeba zmęczyć, aby to wszystko obrobić

Ewa, w tym roku muszę zgłębić temat szklarni. Pomidory to chyba mi wywieje z ogrodu. Wieje, jak na Uralu.

Czytałam, ze się przymierzasz podobnie. Jak coś znajdziesz, daj znać.

Czy na O jest wątek o uprawie w szklarni?
Mirka 21:20, 21 maj 2017

bacowa napisał(a)

Nareszcie więcej niż jedna fotka☺Ewo piękny masz ogród. Powiedz mi czy Iryski z pierwszej fotki dzieliłaś jak tak to kiedy najlepiej to zrobić?Jeszcze jedno pytanie☺Patyczki Perowski nie wszystkie puściły listki jak myślisz zostawić jest szansa że jeszcze puszczą?
Dorota123 21:35, 21 maj 2017

Bardzo lubię podglądać Twój piękny ogród, jest cudowny i taki wypielęgnowany.
21:36, 21 maj 2017
bacowa napisał(a)

co to za bonsi? (buk? grab? nie umiem poznac) możesz go pokazac w szerszych kadrach?

PS. nasadzenie rządkowe mocno w moim stylu i do tego ta sterylnośc odplewionych rabat..... bardzo mi odpowiada ten styl prowadzenia ogrodu
Urszulla 22:28, 21 maj 2017

Właśnie się szwędam bo nie pamietałam kto pisał o proszku na mrówki.i znalazłam. Ty masz czyste rabaty ja strasznie walczę z ostami. To już masakra z plewieniem bo się głęboko korzenią w glinie.
Zana 07:00, 22 maj 2017

Jak dobrze, że Cię Iwonka zmobilizowała do fotek. Podziwiam Twoje ogromne hosty, cudne. Dzięki za info o kokoryczce.
Kawa 08:19, 22 maj 2017

ślicznie i normalnie już wszystko takie rozrośnięte
gdzie ni ewejdę to szał a u mnie jakoś wszystko stoi w miejscu

a wiesz ze przez ciebie zaraziłam się kocimiętką i kupiłam sobie chociaz wcale jej nie planowałam
no
mirkaka 11:38, 22 maj 2017

Też mam kępy kokoryczki, to bardzo wytrwała roślina, powiem nawet że trudno się jej pozbyć jak się chce
Ewa przepiękny ogród pokazujesz, kocimiętka już kwitnie u mnie jeszcze nie.
margaretka3 13:45, 22 maj 2017

Ewo, ale masz już wszystko wyplewione i uporządkowane. Przepięknie. Naprawdę podziwiam, bo ogród masz ogromny, a pozaogrodowo też masz co robić.