Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

ElzbietaFranka 10:31, 18 paź 2017

Wczoraj tez widzialam dziecioly stukaja jak rewolwerowka. Widocznie duzo robactwa po tym lecie.

Widze ze suszone grzybki trzymasz w sloikach. Boje sie zeby nie splesnialy i trzymam w torebkach papierowych. Moze tez wsypie sloiki ładniej wygladaja.

Wczoraj znalazlam pod wieczor duzego prawdziwka dziesiaj bedzie zupka.

Ten dąbek to blotny pieknie przebarwia sie jesienia. W lecie ma blyszczace zielone liscie.

SlonecznyOgrod 13:35, 20 paź 2017

BasiaLT napisał(a)
Pięknie uchwyciłas kolorki. Fotki ptaków obłędne.

Tak uchwyciłam, bo kolorki z dnia na dzień sie zmieniają, a liście lecą z drzew .
Ptaszki bardzo lubię więc czasem je uchwycę aparatem.
SlonecznyOgrod 13:44, 20 paź 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Wczoraj tez widzialam dziecioly stukaja jak rewolwerowka. Widocznie duzo robactwa po tym lecie.

Widze ze suszone grzybki trzymasz w sloikach. Boje sie zeby nie splesnialy i trzymam w torebkach papierowych. Moze tez wsypie sloiki ładniej wygladaja.

Wczoraj znalazlam pod wieczor duzego prawdziwka dziesiaj bedzie zupka.

Ten dąbek to blotny pieknie przebarwia sie jesienia. W lecie ma blyszczace zielone liscie.

Dzięciołów u mnie też sporo, praktycznie codziennie je słyszę. Zimą też
Kiedyś też trzymałam w torebkach, trzymałam też we wiaderku takim 5 litrowym z dekielkiem, a teraz w słojach 2-3 litrowych.

Korzystaj z grzybów bo to juz końcówka, ja byłam wczoraj no to już przeważnie gąski są. Innych coraz mniej , bo juz się chyba wygrzybowały

Tak ten dąbek ma takie liście błyszczące jakby woskowane. Po niedzieli go przesadzę. Bo dziś trochę mży, czy to ta mgła tak leci, a ja byłam u fryzjera i nie chcę od razu pushapu na głowie
gosika67 22:44, 21 paź 2017

Witaj Daria ładnie ujęłaś jesienne barwy, ptaki zresztą też.
gosika67 14:29, 22 paź 2017

Daria ukłony za dzisiejszy dzień, już wiesz gdzie ja się podziewam. Pozdrawiam .
SlonecznyOgrod 19:42, 22 paź 2017

gosika67 napisał(a)
Witaj Daria ładnie ujęłaś jesienne barwy, ptaki zresztą też.

Dzięki

gosika67 napisał(a)
Daria ukłony za dzisiejszy dzień, już wiesz gdzie ja się podziewam. Pozdrawiam .

Dzięki
He he, ja wiem gdzie mieszkasz, a Ty wiesz czym się zajmuję jeszcze w międzyczasie Spotkanko w przelocie
gosika67 21:17, 22 paź 2017

Widzisz jakie fajne spotkanko w biegu? Oj dużo Was było, w ub.r. chyba mniej.Kochana podziwiam Cię ale masz zapał.
SlonecznyOgrod 11:31, 23 paź 2017

gosika67 napisał(a)
Widzisz jakie fajne spotkanko w biegu? Oj dużo Was było, w ub.r. chyba mniej.Kochana podziwiam Cię ale masz zapał.

W tym roku miało byc 650sztuk

W sumie to w ostatniej chwili sie spojrzałam na Ciebie i od razu Cie poznałam
Agania 12:44, 24 paź 2017

Sumaki takie jak u ciebie jak nie polubić

Grzybki już ususzone..sporo

Dzięcioł super uchwycony
SlonecznyOgrod 11:52, 27 paź 2017

Aganiu, dokładnie tak. Jak ich nie lubic?

Grzybków mam sporo, bo i jeszcze posłiokowane w słonej wodzie. Na najbliższy rok na pewno starczy.

Lubię ptaki, ale nie zawsze da sie je uchwycić. Ale niedługo przylecą bliżej okna

Pozdrawiam