Jak tam planujesz cięcie hortensji i traw ? Ja przytnę tylko hortensje,z trawami jeszcze się wstrzymuję,bo u mnie to w pogodzie pokazują jeszcze ochłodzenie,śnieg i mróz...
Hehe no właśnie ja też biorę co dają
Jeszcze cos mam dostać
A w tamtym roku dostałam kwiaty, ale ich nie znam, oni też nie wiedzieli co mają, kwiatki jak dzwonki, więc czekam na nie najbardziej, jak mi urosną i zakwitną to oczywiście pokażę.
Laki podobno pięknie pachną, ale ja laków raczej nie kojarzę, nie znam.
Te mają mieć kolor brązowy.
Wszystko jeszcze nie ruszone, ale molinie variegaty mam przed hortensjami i je dzis przytnę, Ty cięłaś , Ola cięła to znaczy , że można
Hortensje czekają jeszcze ale juz ten czas się zbliża może z tydzień- dwa i to juz będzie marzec.
Nie mogę się za bardzo pospieszyć bo będę się wymieniała bylinami i patyczkami, a czekam na ostróżki, naparstnice itp więc pewnie one muszą trochę się obudzić po zimie.
W kupie siła, pięknie wyglądają w takiej ilości
I tak właśnie zrobię , będzie obwódka!
Bardzo mnie ucieszyły te zieloniutkie listeczki
Szafirki obmyśliłam, że posadzę wzdłuż chodniczka, powinno byc dobrze. Widziałam Twoje w szoku jestem jak się rozrosły , to bardzo ładnie z ich strony
Już się dowiedziałam jak mi pasują do ogrodu. Wczoraj przy niedzieli chodziłam i oczami skanowałam każdą rabatkę , w końcu wiem gdzie będą. Będą wzdłuż chodnika, który prowadzi z przodu domu w stronę tarasu i tam nie mam żadnych cebulowych.
Piękne stokrotki u Ciebie, oja jak ja tęsknie za nimi Z szafirków mam obwódkę na jednej rabacie, czekam na nie z utęsknieniem!
Buziaki słoneczne z Wrocka przesyłam ciepełko u nas, w weekend było 16 stopni, dzisiaj 14.
No to pięknie, we Wrocku wiadomo... najcieplej i tego zazdrościmy
Buziaki słoneczne jak najbardziej przyjmuję i odwzajemniam
Wychodzi na to, że tylko ja nie miałam szafirków???
Obwódkę masz, czyli znów masowe łany, kolejna ogrodniczka
Ja swoje dziś posadziłam w rządku przy chodniczku właśnie jako obwódka pierwsza z brzegu W tym roku cudów się nie spodziewam, niech się tylko dobrze przyjmą.
Całkiem spora skrzyneczka, z tych szafirków wyszło ponad 4 metry bieżące obwódki.
Klony kupić chcę dwa takie same.Ty masz ich sporo
Muszę jeszcze wywrotkę ziemi kupić i przyczepę obornika.