W tym roku wydałam jeden wianek z rojnikami i pestkami, jutro muszę zrobić 2 bukiety świąteczne też na wydanie. Lubię dawać niespodzianki zrobione własnymi rękami.
I teraz tylko zadaje sobie pytanie: dlaczego wcześniej nie trafiłam na to forum?
Ozdoby przepiękne. Moimi faworytami są choinki - złota w czerwonej doniczce i kulka na pniu.
Czy robisz zapisy na przyszły rok?
Ps. Masz przepiękny ogród. Uwielbiam hortensje i rozchodniki. A u Ciebie te szpalery są po prostu powalające
Rózne podejsćia miałam , brałam od 3 rolników...
Prędzej kasy nie chcieli, choć chciałam zapłacić za dużą ilość, to dostawałam za darmo ale po trochu i ciężko było to załatwić ( a po co ci tyle? stale pytał mnie jeden). Drugi dał za darmo taki obornik zleżały, potem chciałam od niego kupić i nie miał na wydanie, bo miał mało słomy...
Ten od którego teraz barałam już 3 razy to tylko mówię, on przywozi, kipuje na warzywniku, płacę i to jest najlepsze, bo mam ile chcę. Zapłacę i mam dużo.
Witaj
Cieszę się, że od razu do mnie trafiłaś
Widzę, że jesteś tu faktycznie świeżutko
Ale zawsze lepiej późno niż wcale
Raz dwa nadrobisz zaległości, tu wszystko się rejestruje i nic nie znika
Ozdoby świąteczne zaczynam robić na długo przed świętami, jeśli chodzi o Boże Narodzenie to już od września startuję i realizuję zamówienia oraz własne koncepcje w międzyczasie. Okres jesienny to najlepszy czas na takie robótki. Wtedy też najlepiej jest zamawiać. Gorąco się robi miesiąc przed świętami, grudzień juz jest cięższy z terminami.
Choinka w wiaderku super się prezentuje, ale te kulki na pniu jak ja to nazywam drzewka z szyszek to takie nie typowe oryginalne dekoracje, coś takiego innego, bardzo fajne i też je lubię
Czyli już trochę poznałaś mój ogród
Charakterystyczne w moim Słonecznym Ogrodzie szpalery hortensji i rozchodników. Nie dziwię się, że uwielbiasz te rośliny w takiej formie, bo sama je uwielbiam
Ale Cie przywitałam długą litanią, to teraz idę do Ciebie