Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

Roocika 22:16, 19 gru 2020

Daria, wróciłam pooglądać zdjęcia Twojego ogrodu i nie wiem co napisać, przepięknie masz! Wszystko dopieszczone i przemyślane. Świetnie robisz i opisujesz zdjęcia, wszystko poukładane, dobrze się ogląda
Pozdrawiam Cię serdecznie, teraz mnie nie wygonisz
Edit. W ogóle nie widać, że u Ciebie jakiś piach wszystko przeogromne i zdrowo wygląda
Dorota123 22:43, 19 gru 2020

A ja myślałam, że robię najwięcej dekoracji, a tu tyle wszystkiego i taka duża różnorodność. Mnie najbardziej przypadły do gustu choinki w wiadereczkach.
SlonecznyOgrod 11:16, 20 gru 2020

Roocika napisał(a)
Daria, wróciłam pooglądać zdjęcia Twojego ogrodu i nie wiem co napisać, przepięknie masz! Wszystko dopieszczone i przemyślane. Świetnie robisz i opisujesz zdjęcia, wszystko poukładane, dobrze się ogląda
Pozdrawiam Cię serdecznie, teraz mnie nie wygonisz
Edit. W ogóle nie widać, że u Ciebie jakiś piach wszystko przeogromne i zdrowo wygląda

Tyle pochwał... dziękuje bardzo
Wyganiać to nie mam zamiaru, bardzo mi miło, że chcesz zostać, zapraszam serdecznie
Nie widać , że u mnie taka przepuszczalna ziemia tylko dlatego, że staram się nadrabiać te niedogodności, kupuję wywrotki czarnej ziemi i całe rozrzutniki obornika. Więcej mam pracy żeby osiągnąć taki efekt, ale widzę, że warto.

Właśnie wczoraj przyjechał do mnie obornik, cała kupa

SlonecznyOgrod 11:33, 20 gru 2020

Dorota123 napisał(a)
A ja myślałam, że robię najwięcej dekoracji, a tu tyle wszystkiego i taka duża różnorodność. Mnie najbardziej przypadły do gustu choinki w wiadereczkach.

Choinki w wiadereczkach to mój hit hihi
Ale to już kiedyś o tym pisałam, chyba w tamtym roku.
Mają powodzenie

Dużo dziewczyn, ogrodniczek ma smykałkę do dekoracji

Ja robię najczęściej dla kogoś, ale z korzyścią $$
Oooo multum godzin przy tym spędzam, bo wiadomo - czasochłonne.

Ty też robisz bardzo dużo i to przepięknych dekoracji, ale zostawiasz je u siebie, więc je bardziej widać, kojarzą się z Twoim ogrodem, możecie je podziwiać codziennie i my na forum możemy też nimi się zachwycać, a teraz od świąt jeszcze większe grono będzie ♥
sonny 13:03, 20 gru 2020

Nowa12 napisał(a)
Darcia jaka ty jesteś zdolna bestia . Ja nie wiem jak to jest, że niektórzy mają tyle talentów a inni wcale .

Podpisuję się obiema rękami i nogami
inka74 14:14, 20 gru 2020

Przepiękne dekoracje świąteczne robisz. Zachwycam się różnorodnością pomysłów. Ja w tym roku po raz pierwszy takie drzewka zrobiłam. Dla siebie i dla bliskich na prezenty. Teraz jeszcze kombinuję ozdobę do okna kuchennego na patyku wieszaną. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Roocika 18:14, 20 gru 2020

A my właśnie ostatnio się zastanawiamy skąd wziąć obornik albo kompost. Rolnik z naszej wsi nie chce nawet sprzedać, bo wszystko na pola daje.
Kompostownia u nas jest ale nie sprzedaje kompostu (nie wiem co z nim robią).
Zostaje może trójmiasto...
Albo stadniny?
Aurelllia 21:45, 20 gru 2020

Przepiękne ozdoby Bożonarodzeniowe
Mi najbardziej te w szampańskim kolorze się podobają - może dlatego, że w tym roku w takich kolorach mam choinkę ubraną
AgataM 22:03, 20 gru 2020

Jestem pod wrażeniem Twoich świątecznych dzieł i ich ilości. Wszystkie cudowne. Masz Dario wielki talent.
malgorzata_s... 19:07, 21 gru 2020

Matko ale cudowności Też bardzo mi się szampańskie podobają Zawsze kochałam ogrodowisko bo tu takich zdolnych pracusiów wieleMożna popodziwiać i podpatrzyć Pozdrawiam serdecznie