Twój mąż ma rację, nie przewoź samochodem bo zrobisz sobie oborę
Bierz z dostawą, zapłać ale żebyś miała większą ilość z transportem.
Mój obornik jest bydlęcy. Mam w okolicy konie w 3 miejscach ale nie pytałam... bo oni nie mają przyczepy czy maszyny żeby to naładować.
Ela, wiem bo widziałam, ziemia kompostowa zrobi się prędzej niż w 2-3lata
Takie gadanie ,że się nie zrobi
Tobie się nie zrobiła, bo to nad nią trzeba pracować, są zasady...
Ale co do kory pod matą zgadzam się z Tobą w 100%
Poza ciemiernikiem to pierwsze kwiatuszki w tym roku więc bardzo mnie cieszą. Żagwin zaczyna kwitnąć a cały jest zapączkowany, nie wiem czy mogę go już wysadzić... moje w gruncie też jeszcze zaspane.
Pozdrowionka i miłej niedzieli
Co tam dzisiaj planujesz, coś ogrodowo ?
Darcia! Ileż u ciebie dobra wszelakiego, piękne pierwiosnki, piękne żagwiny, sterta obornika. Pełnia szczęścia.
Jeszcze tylko dobrej pogody i wspaniałych upraw z okazji pierwszego dnia wiosny ci życzę!
Kwiatuszki dziękują, bardzo lubię prymulki
Obornik super sprawa, nie dość , że odżywia w naturalny sposób, to jeszcze poprawia strukturę mojej ubogiej ziemi tworząc ją żyźniejszą
Dobrze wiesz jak to działa, bo sama włożyłaś mnóstwo starań w tworzenie podłoża na swoje rabaty i efekty wszyscy podziwiamy
Trochę jaskrawsze kolory wyszły na zdjęciu ale jakby nie było to są radosne
Obornik u mnie to nawóz nr 1!
Sprawdza się i płacę tyle za cały rozrzutnik co mniej więcej za wiaderko sztucznego
Tak jak Ty już posprzątałam po zimie ogród uff jak fajnie, z tym, że prowadzę wykopy na miejscu wyrwanych sumakówwięc mam znów zajęcie (czytaj ADHD)
Tak masz rację, pełnia szczęścia ogrodnika
Bardzo dziękuję za wiosenne życzenia
Od jutra ma być coraz cieplej, a pod koniec tygodnia już po kilkanaście stopni ma być