Dzięki, no ja właśnie powiększam kolekcję i przekopuję miejsce na nowe rabaty hostowe
Grzyby były, a teraz juz z tydzień bez takiego konkretnego deszczu i za gorąco, to póki co przerwa.
Witaj Daria------ przeleciałam biegiem dosłownie Twój ogród jest duży i masz co robić .Robi się coraz ładniej bo rośliny rosną i jeszcze trochę i będziesz płakać ha ha że za mały Róża biała jest cudowna ale już wiem że mnie nie lubią .Dalie są w tym roku piękne.Pozdrawiam .Daj adres na pv to Co wyślę nasiona firletki i mam jeszcze nasiona traw z zeszłego roku to też wrzucę ;d
Faktycznie mam co robić w ogrodzie, ale i tak powiększam systematycznie rabaty i przesuwam się na teren nieobrabiany.
Miejsca jeszcze dużo ale kto wie , kto wie może dojdę aż do łąki z rabatami
Róże potrafią byc kapryśne, a może to miejsce im nie odpowiada.
Dalie ładnie i długo kwitną, mają duże kwiaty , jest mnóstwo kolorów i pokrojów kwiatów. Warto je mieć.
Wczoraj wieczorem niebo jakieś piekielnie czarne się zrobiło, chyba takich chmur jeszcze nie widziałam. No i te flesze, błysk za błyskiem jak na planie zdjęciowym.
Groźnie wyglądało, ale na szczęście nie było źle.
Mam nadzieję , że u was też bez szkód przeszło.
Słoneczniki wyrosły na ponad 3 metry
A te są trochę niższe, bo gęściej rosną. Wysiałam je specjalnie na pokarm dla ptaków.
Dynia jest wielka, do jesieni będzie potffór. Do porównania z pomidorkiem koktajlowym. Widziałam wczoraj dynie na polu ale były mniejsze od piłki.
Ta już jest ogromniasta i codziennie widocznie większa.