Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Joanka 22:31, 31 sie 2011

Anula, to pewnie na następnym Święcie Róż będzie nam dane osobiście podziwiać co?
anula_wn 22:33, 31 sie 2011

mam nadzieję Joanko !!!! że zdążymy takie sa plany, na wiosnę. Na razie działamy na poddaszu
monteverde 22:38, 31 sie 2011

no dobra obejrzałam, poczytałam , pierwsza rzecz projekt fajny , ale tą cembrowinę co na niej barwinek bym spłyciła do ziemi, na miejsce Limelight dałabym Phantoma, bo jest sztywnieszy i chyba gęściejszy, gęba fajna ale kolor mógłby być w kolorze afrykańskiego drewna misa też

tak wygląda Phantom
anula_wn 22:43, 31 sie 2011

Aniu, nawet mam ! kupiłam jak były wyprzedaze , ale poszedł w inne miejsce....

co do studni to to samo mówi Danusia, może to zrobimy ale nie teraz bo to demolka jest , a ja mam póki co dość ;/ w końcu mam ładną trawę.....

gęba jest z książki, jeszcze nie wiem jaką ja będę mieć dokładnie i w jakim kolorze - dziękuję za sugestie
monteverde 23:18, 31 sie 2011

a proszę, proszę, i dziękuję za pamięć
anula_wn 09:19, 01 wrz 2011

u mnie zaczynają wschodzić ...szafirki! czy to normalne? a co będzie wiosną.... ?
kaisog1 09:21, 01 wrz 2011

o tych szafirkach wyłażących na jesien to słyszalam
Ana 09:59, 01 wrz 2011

Aniu - Monteverde - wywaliłabyś te śliczności Limelight??? no coś Ty?? Jas jestem zakochana w tym zakątku

Syla - no ja nie jestem architektka - w przeciwieństwie do Anuli, która zawód mój wymarzony posiada i praktykuje

Anula - maska z drewna będzie ??
anula_wn 10:14, 01 wrz 2011

Gosia, ale słyszałaś, że to normalne? bo ja nie wiem czy się martwić...na szczęście inne cubulowe siedzą cicho!

Ana, ja mam limeligt w 2 miejscach : 1 dużą - na przeciw tarasu i 2 pod domem - na przeciw lustra, małe jeszcze. Tam chcę dosadzić te 2-3 , bo tam będzie ta woda i zostawię tam jedną odmianę czyli limelight no i .... miskanty (zuważyłaś? )
a maska będzie z odlewu. Jeszcze myślałam o "szparce" poziomej ze stali nierdzewnej.

Aaaa i nie będzie tam tej misy - woda od razu do stawiku będzie chlupać !
Ana 10:31, 01 wrz 2011

Anula zauważyłam zauważyłam

Ja żałuję teraz, że kupiłam annabelki i tylko 1 limelight, no ale po ptokach Za to wczoraj zauważyłam, że wszystkie puściły mnóstwo młodych listków , a limelight nawet ma dwa pąki!!! cieszę się jak dziecko a pani w ogrodniczym mnie zapewniała, że w tym roku to już na pewno nie zakwitną

ależ ten zakątek będzie piękny z wodą - no i maska będzie x 2, bo w lustrze się odbije jeszcze - genialne!!

a z szafirkami to na jakimś wątku czytałam, że one na jesień tylko listki puszczają i to podobno normalne...