Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Martek 14:05, 20 mar 2012

A dekoracje miodzio i te koszyki ...absolutnie nie chcą zagłuszać kwiatów ...
Wieloszka 14:08, 20 mar 2012

Anula piękne dekoracje wiosenne i ile już prac wykonałaś! A mówisz, że cierpisz na chroniczny brak czasu...
anula_wn 14:11, 20 mar 2012

i jeszcze kilka sobotnich ujęć....
anula_wn 14:15, 20 mar 2012

Marto, dziękuję za odwiedzinki! te lilie na fotach są z Leroy Merlin więc nie wiem co z nich będzie , ale wczoraj nabyłam w ogrodniczym inne, bez fotek na torebkach - czekam na zapach latem, bo tego mi brakowało (czasem od Danusi zaleciał obłędny zapach lilii, to było coś !)

Agnieszko, dziękuję ! no bo tak jest.... wszystko w pośpiechu aby ze wszystkim zdążyć (nie da się i zawsze coś ucierpi). Teraz pędzę na pocztę powysyłać obiecane gałążki limeligt - wczoraj w nocy pakowałam
anula_wn 14:22, 20 mar 2012

na zakończenie nowe miejsce ławeczki - nie przydała sę podczas sobotnich prac....
muszę kupić poduchy (bo ja taka zdolna jak Ana nie jestem) i mogę od czasu do czasu klapnąć mam nadzieję....

kaisog1 16:04, 20 mar 2012

Pięknie sie prezentuje ta hustwka! No i w końcu sie leniu wziełas do roboty! (żarcik oczywiście)

Anula a gdzie kupiłas hosty i w jakiej cenie?
Gardenarium 16:16, 20 mar 2012

Eee. host to chyba jeszcze nie ma Chyba, że z torebkach.. ?

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 17:50, 20 mar 2012

Racja, host jeszcze nie ma! są tylko w folijkach.Kupiłam w LM za 6,9 zł i w ogrodniczym w Pęcicach za 5,5 zł chyba.... Mam nadzieję, że coś z nich będzie - do tej pory kupowałam w doniczkach już wyrośnięte będę sadzić w sobotę !

Gosia, no wylazłam, wylazłam i zrobiłabym to wcześniej gdybym miała chwilkę niestety kruchutko z czasem.....
anula_wn 18:13, 20 mar 2012

wyskoczyłam jeszcze dzisiaj po drodze do przedszkola do ogrodniczego - i capnęłam tackę bukszpanów pójdą na obwódkę ciurkadełka !
zdjęcie niewyraźne, ale już ciemno, a nie lubię robić z lampą ...a bez sensu targać statyw do 1 zdjęcia

i jeszcze kilka wiosennych kolorków - na oknie przy wejściu do domu, jakby co one są różowe

i na stoliku na tarasie
Bogdzia 19:06, 20 mar 2012

Ale się u Ciebe dzieje. Stale coś nowego robisz a podobno nie masz czasu, jednak doskonale sobie radzisz. Czyściutko juz masz i jest gdzie wypoczac , pewnie dla innych nie dla Ciebie , ale i tak zadowolenie że juz jest.Pozdrawiam.