Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Neska 20:09, 20 mar 2012

Anula super wiosenne porządki. Ja dziś grabiłam małe gałązki, które zostały po cięciu jabłoni i orzecha.
Sebek 22:48, 20 mar 2012

anula_wn napisał(a)
wyskoczyłam jeszcze dzisiaj po drodze do przedszkola do ogrodniczego - i capnęłam tackę bukszpanów pójdą na obwódkę ciurkadełka !
zdjęcie niewyraźne, ale już ciemno, a nie lubię robić z lampą ...a bez sensu targać statyw do 1 zdjęcia

i jeszcze kilka wiosennych kolorków - na oknie przy wejściu do domu, jakby co one są różowe

i na stoliku na tarasie

No cudne te dekoracje
justi 22:59, 20 mar 2012

Anulko jaki u Ciebie ruch wiosenny. Dekoracje piękne. Od razu sie robi lepiej jak kwiatuchy nas witaja przed domem
Martek 23:31, 20 mar 2012

Można się pomylić jak się patrzy na skrzyneczki ,sekundę zastanawiałam się czy mi się wątki nie pomyliły ,ale "czerwień"goździków szybko rozmył dezorientację

Dziękuję Anula
Ana 23:32, 20 mar 2012

Ależ ślicznie, zakupy kwiatowe w donicach i w paczkach cudne też kupiłam liriope wczoraj

To ja czekam na kwitnienie Twoich Rh - sa takie piękne i wielkie - marzenie! Huśtawkę bym przygarnęła z IKEI, ale u mnie nie ma na czym powiesić w ogrodzie
Lena 07:20, 21 mar 2012

Anulka,pięknie i perfekcyjnie wygląda twój wiosenny ogród
Zakupy śliczne a ja mam pytanko o te zielone kosze ( z kwiatami hortensji) - czy to ikea?
Widać że lekkie i świetne do ogrodu.
sylllwia 08:18, 21 mar 2012

Też zaglądam i podziwiam
Martek 15:39, 21 mar 2012

Ja mam dwie funkie z "torebki"znakomicie wzeszły .A lilii takich pięknych u nas w LM nie było chyba,że coś dowieźli .U nas nie ma ogrodu na dworze też o to jestem uboższa jeśli idzie o ten market
W Praktikerze były śliczne lilie orientalne,duże cebule pakowane po dwie szt.coś 18 zł ,ale po zastanowieniu stwierdziłam,ze warto tylko trzeba okryć .Może zobacz i tobie coś się spodoba
Martek 15:40, 21 mar 2012

anula_wn napisał(a)
wyrównałam rabaty (dostały nową linię), pocięłam resztę roślin (na tarasie i rabatach)

Tu mi się bardzo podoba
Martek 15:45, 21 mar 2012

anula_wn napisał(a)
Martek, ja lobelie kupowałam w doniczkach, w zasadzie nic nie siałam jeszcze (lenistwo?) ale w tym roku sieję warzywka i ziółka !
ładną wizytówkę tworzysz Marto!

Nadrobiłam zaległości wybacz
Pięknie działasz ja nic wielkiego jeszcze na działce nie robię .Na parapecie męczą się siewki ,a na dworze za wietrznie