Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 07:51, 01 maj 2012

tak wyglądały wczoraj żurawki przed wsadzeniem, za nimi wyrasta już hosta - są 3 spore kępy, powinno być ładne tło i wysłonić te gołe patyki rh

jeszcze moje ulubione miejsce na kawkę - w cieniu czereśni
anula_wn 08:15, 01 maj 2012

święto pracy dzisiaj, a więc do pracy!
miłego dnia wszystkim odwiedzającym
Ana 11:30, 01 maj 2012

O święta prawda - ja też zmykam do ogrodu Na caaaały dzień
Żurawki będą wyglądać pięknie, pokaż więcej zdjęć tego zakątka z Rh, uwielbiam go a jeszcze jak zacznie kwitnąć!!!!
Martek 11:32, 01 maj 2012

Anula patriotko pracuj i niech ci się trawa pod szpadlem nie złamie.300 normy musi być !
Straszne rzeczy pokazujesz po prostu zaraz rozkładam swój leżaczek.Pięknie masz nie wątpię,że dasz radę wypocząć dzisiejszego,szczególnego dnia
Pozdrawiam,ściskam Marta
Martek 11:33, 01 maj 2012

Ana napisał(a)
O święta prawda - ja też zmykam do ogrodu Na caaaały dzień
Żurawki będą wyglądać pięknie, pokaż więcej zdjęć tego zakątka z Rh, uwielbiam go a jeszcze jak zacznie kwitnąć!!!!

Szczególnie w samo południe dobrze nam ta praca wyjdzie ))))))))))))Ale ja też idę bo mam co robić oj mam
anula_wn 12:27, 01 maj 2012

hehe, kochane moje
pojechałam jeszcze dokupić żurawek itp. - właśnie wróciłam, a w samo południe wpadłam do domu aby zrobić muffinki cytrynowe (właśnie szukam przepisu od Any) - dzisiaj mamy gości upiekę co trzeba, usmażę co trzeba i zmykam wsadzać swoje skarby
upał, słonko i szum pracy dookoła. Trawkę skosiłam z rana, a wieczorem będę się byczyć
hanka_andrus 12:52, 01 maj 2012

Miłego leniuchowania!
Madzenka 13:27, 01 maj 2012

Aniu dawno mnie u Ciebie nie było ale nadrobiłam zaległości
Zdjęcia cuuuuuudne! Poziom sie na ogrodowisku podnosi z dnia na dzień w dokumentacji ogrodowej
Winka z Danusią zazdraszczam i na dodatek w efekcie takiego miłego spotkania cudny projekcik Się narysował
A wiesz co tygryski lubią najbardziej??? mebelki ogrodowe, ten komplet do kawy cudny!!!!
Ana 14:23, 01 maj 2012

anula_wn napisał(a)
hehe, kochane moje
pojechałam jeszcze dokupić żurawek itp. - włąśnie wróciłam, a w samo południe wpadłam do domu aby zrobić muffinki cytrynowe (właśnie szukam przepisu od Any) - dzsiaj mamy gości upiekę co trzeba, usmażę co trzeba i zmykam wsadzać swoje skarby
upał, słonko i szum pracy dookoła. Trawkę skosiłam z rana, a wieczorem będę się byczyć

mniam! genialny plan

Ja mam teraz przerwę na spanie (Antka, nie moje)...jak tylko zaśnie wracam do pracy w ogrodzie, jest cudnie
Sebek 15:22, 01 maj 2012

Aniu - pokaż koniecznie relację z dzisiejszych prac. Ja też znów ruszam