ojoj, ja poszłam spać , a tu tylu gości
wczoraj mój synio spał do 9.oo, a dzisiaj o 5.3o już mnie obudził ;-(
ehh
Noemi , hortensje sprzed drzwi "wywaliłam" już jakiś czas temu do donic na tarasie, denerwowały mnie tam .... kule to kule

przywykłam do tej prostoty i elegancji przy wejściu

Wiesz, chyba marne szanse aby w doncach coś przeżyło TAKĄ zimę, ale łudziłam się....ale Twoje Noemi donice są duże, moje małe, więc tymbardziej....
Ana - żurawki powtykałam już wczoraj, ale na efekt trzeba będzie poczekać aż się rozrosną i hosty za nimi wylezą zupełnie. Dzisiaj obsadzam donice z ziołami, bo na tarasie rośnie już lawenda, stanął już oleander i rosną lilie. Nie wiem czy to dobry zestaw, ale póki co wygląda ok
Sebek, wymarzły mi klule danica , w sumie paskudne już były, więc dobrze, ale też 2 kulki bukszpanowe ! buuuu
trzymają się (chyba!!!) te na kijach, oby , bo tych byłoby mi szkoda
Agnieszko - lubię taki zestaw tarasowy choć mało praktyczny - ale pokrowce się zdejmuje, więc nie ma problemu. Co do rabatki - to ona jest widoczna z ulicy - zależy mi na ładnym efekcie
Bogda , dzięki
Danusiu - nie wiem ! możesz kochana zobaczyć i sprawdzić przy winku

zapraszam !
Aniu (ana_art) - miały być czerwone, ale skusiły mnie te. Poszły pod rh , za nimi wyrosną hosty. Powinno być ok.
Aniu z zielonego wzgórza, dziękuję

takie tulipanki pięknie wyglądają , widać je z daleka. Muszę jesienią dasadzić ogromną ilość cebul, w tym roku wiele nie zakwitło

co do antybiotyku to ja jestem przeciwnikiem - jeśli nie muszę. Zapalenie nie było ropne, wyleczone, więc po co dzieciaka truć