Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Agacia 18:56, 25 maj 2012

To rzeczywiście ładnie się zachował, uwierzył Ci na słowo...
Ana 19:05, 25 maj 2012

Anula super wieści, przywraca to faktycznie wiarę w ludzi oby więcej takich sprzedawców
kraania 19:26, 25 maj 2012

Anula te ziółka na tarasie to bombowy pomysł, bardzo mi się podoba. Czy masz gdzieś zdjęcie przyciętego jaśminu w kulkę?
waska 20:40, 25 maj 2012

Ją dopiero szukam co chce. a tu nauczylam się że pomału cierpliwie coś się uda

anula_wn 22:02, 25 maj 2012

Konstancjo - czasem niewiele trzeba by zyskać wiele, prawda? a klasa to mam nadzieję, będzie u nas się rozprzestrzeniać oby !

Agatko, własnie ! zdziwiłam się, bo zajechałam "zbadać grunt" i mówię, że przywiozę tego bukszpana, a on, że nie trzeba. No szok. Ale facet ma klasę, zresztą widać po szkółce , mi się podoba

Ana, no oby w ogóle więcej dookoła ludzi życzliwych, miłych , uprzejmych...zadziwiające, że zadziwia nas to co powinno być standartem... co za czasy !

kraania - dobrych "kilka" lat temu taki ziołowy taras widziałam u przyjaciółki w Niemczech, spodobało mi się, bo i ładne i pożyteczne a że ja kolorów nie lubię za dużo ..... to mi przypasowało
jaśminu wykulkowanego fotek mam sporo, nawet na wątku, ale zaraz coś wkleję FOR YOU ale najpierw trawy dzisiejsze!

waska - no ja cierpliwa nie jestem w ogóle, więc stąd tyle pomyłek, przesadzania.... ale po 3 latach odczuwam takie "motyle w brzuchu" i nie jest to ciąża i cieszę się na widok swojego ogrodu i wiem co chcę ! też znajdziesz swój styl, zobaczysz

anula_wn 22:03, 25 maj 2012

a teraz trawy przed posadzeniem (bo już posadzone, a co !) tylko za ciemno na foty było, bo jeszcze z podlewaczką latałam....
anula_wn 22:20, 25 maj 2012

2 x Morninglight (te za zdechłego bukszpana )
BEATA_S 22:29, 25 maj 2012

anula_wn napisał(a)
2 x Morninglight (te za zdechłego bukszpana )

Allle śliczne trawy!!! Marzę o takich kępach (żeby były od razu a nie pojedyncze źdzbła), chyba muszę sie wybrać w mazowieckie strony
anula_wn 22:38, 25 maj 2012

trawki jeszcze małe, ale już "widzę" jak pięknie będą wyglądać ! jestem zachwycona projektem Danusi

i te dokupione, Variegatus x 5

jeszcze bidnie to wygląda, ale jak dosadzę cisy i jak to wszystko podrośnie....
hylę czoła Danusiu za nic bym tak nie wymyśliła!
anula_wn 22:45, 25 maj 2012

ponieważ zostały mi 2 wrocławskie bukszpany postanowiłam je wsadzić k/furki (no trudno, nie będzie cisa aurera...) i zakupiłam dzisiaj przecudnej urody hosty pod te bukszpany : hosta greead expectatione ! piękna jest !