Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

JulkAd 23:05, 24 sie 2012

anula_wn napisał(a)

- ufff, przeraziłam się, że nie zauważyłam i wstawiłam fotkę gdzie widać wyhapany bukszpan !!! tak tak, ten żółty ma dziurę wielkości kratera od tyłu....nagrabił se chłopak i jak się nie poprawi pójdzie precz z ogrodu , bo tu dla takich miejsca NIET !

Ja go przygarnę jak u Ciebie nie da rady Ja mam taki co trzeba mu też dziurę czymś wypchać
Evchen 23:08, 24 sie 2012

anula_wn napisał(a)
panienki różyczki

No..no... fiiufiu... Wybory miss?,,, Fliczne kfiatki... ... Jeszcze dwa lata i u mnie też tak będzie
anula_wn 23:09, 24 sie 2012

Evchen napisał(a)

fakt, świersze dają czadu
Iza, tzreba spokojnie robić swoje będzie dobrze ! za rok nie poznasz ogrodu, a za dwa...... oszalejesz

to "za dwa" już załatwiłam )) ... ale w końcu bycie zodiakalnym rakiem zobowiązuje ... czasami można od tyłu

ja znowu prywata.. no Izka, musimy się jakoś spotkać, bo mnię prowokujesz
Przeczytałam i mnie olśniło : Moja gitarra!... Ten Gryll i Panisko Palenysko to zodiakalny wpływ raka! .. Małż też rak - najpierw wybrukował grylla i PP a teraz JA muszę dopasować kształt rabat !
Nie mogła go mama trochę przenosić...?... Później jest LEW...

LEW ! czyli JA
anula_wn 23:10, 24 sie 2012

JulkAd napisał(a)

- ufff, przeraziłam się, że nie zauważyłam i wstawiłam fotkę gdzie widać wyhapany bukszpan !!! tak tak, ten żółty ma dziurę wielkości kratera od tyłu....nagrabił se chłopak i jak się nie poprawi pójdzie precz z ogrodu , bo tu dla takich miejsca NIET !

Ja go przygarnę jak u Ciebie nie da rady Ja mam taki co trzeba mu też dziurę czymś wypchać

Julka, jak nie da rady i będę miała wywalić - dam znać ! ale to mała kulka (prawie kulka, bo z kraterem...)
anula_wn 23:11, 24 sie 2012

i na koniec, choć nie wiem czy to dobre zakończenie jest....
moje odkrycie dzisiaj ! widziałam, że coś mi żre róże ... ale zobaczyć na własne oczy !!! jak się najadło toto.... jak z obżarstwa zasnęło na liściu.... jak myśli sobie, że może tak leżeć i żreć moje róże!!! paskudy jedne ! i takie rozpasane posnęły..... a czuwać trzeba było......................

JulkAd 23:16, 24 sie 2012

anula_wn napisał(a)

Julka, jak nie da rady i będę miała wywalić - dam znać ! ale to mała kulka (prawie kulka, bo z kraterem...)

W razie czego to z moją kulką zrobią jedną całość...ale mam nadzieję że u Ciebie da radę, bo to będzie znak, że mojemu też się polepszy
agniecha973 23:19, 24 sie 2012

anula_wn napisał(a)

Wszystko śliczne, ale ja pochwalę to zdjęcie. Takiej perspektywy jeszcze nie było, a prezentuje się równie ciekawie, a może jeszcze pobudza ciekawość
JulkAd 23:20, 24 sie 2012

anula_wn napisał(a)
i na koniec, choć nie wiem czy to dobre zakończenie jest....
moje odkrycie dzisiaj ! widziałam, że coś mi żre róże ... ale zobaczyć na własne oczy !!! jak się najadło toto.... jak z obżarstwa zasnęło na liściu.... jak myśli sobie, że może tak leżeć i żreć moje róże!!! paskudy jedne ! i takie rozpasane posnęły..... a czuwać trzeba było......................

No ładny robaczek, nie wiem dlaczego skojarzył mi się z tym od jabłuszka i zielonego kubraczka....no ale żeby Twoje róże...to już "beszczelność"
Sebek 23:20, 24 sie 2012

Ania - no zdjęcia boooskie - tego robala cuuudowne! Ale i tak go nie lubimy Potraktuj go mospilanem albo polysectem.
anula_wn 23:23, 24 sie 2012

Aga, bo już wszystko było ! trudno zrobic inne, ciekawe ujęcia.... dziękuję za pochwały

Julka
, no bezczelność ! tak w biały dzień ......

Sebek
, potraktowałam go (je) .....butem ! wiem, jestem podła, ale : to MOJE RÓŻE!!!!