Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Ana 09:57, 03 mar 2013

anula_wn napisał(a)

Ana , witaj
Franio ma "tylko" zaplenie oskrzeli, antybiotyk i siedzenie w domu (a mnie nosi !). No ale trzymał się długo, więc nie jest źle....
Ale fajnie, że rodzinka Ci szaleje jeszcze na nartkach ! trzeba iść za ciosem, za rok Tusia będzie mistrzynią a Antosiowi choroby też się lada chwila skończą, teraz będzie już tylko lepiej
buziaki!

Ojej, bidulek mały! wyściskaj go od ciotki Any

wiesz, sama jestem zaskoczona jak Matylda pokochała narty, wczoraj M dzwonił o 20 i jeszcze byli na stoku - Matylda nie dała za wygraną i wieczorem wyprosiła 3 zjazdy
Bogdzia 11:32, 03 mar 2013

Zdrówka dla Frania życzę.Mój wnuś 6-latek też w tym roku nauczył się jeździc na nartach , W ubiegłym roku nie dał sobie nart na nogi założyc a w tym świetnie z wielkiej góry jeżdził.
anula_wn 17:32, 03 mar 2013

Ana,
Franulek wyściskany wiesz, że ciągle śpi z misiem Gabrysiem od Ciebie?!
a co do nart, to super, że Tusia tak pokochała! teraz już zawsze będzie jeździć, bo tego się nie zapomina. Mój F też polubił jazdę i mam zamiar co roku z nim jeździć, aby cwiczył

Bogdziu,
fantastycznie jak dzieci szybko sie uczą, prawda? a z roku na rok im się zmienia, ja wyznaję zasadę, ze nic na siłę
anula_wn 17:33, 03 mar 2013

acha ! zapomniałam Wam powiedzieć !!!
kochani, jak wyjeżdzałam rano to nad głową ptrzleciał mi klucz gęsi (chyba, bo byłam bez okularów) wiosna !!!!
gierczusia 18:54, 03 mar 2013

anula_wn napisał(a)
bo WIOSNA dziewczyny ! czas zmian i radości
pozdrawiam !!! ja już tak się cieszę wiosną, że chyba poproszę M aby meble wystawił na taras

Nooo i znów ta niesprawiedliwość dzejowa .. U nas śnieg z deszczem a co niektóre kawuśkę na tarasie aaaa , zazdraszczam normalnie

Nowy awatarek Śliczniutki
anula_wn 18:57, 03 mar 2013

Elu,
no z kawki na tarasie były nici , bo wiałoooooo, jak.... wiesz
ale mebelki wystawione i od razu lepiej !
a pogoda faktycznie łaskawa, słonko było i niebo błękitne
od razu lepiej.
I u Ciebie zaświeci słonko, a u nas pewnie jeszcze popada ten śnieg z deszczem, ehhh
bociek 19:12, 03 mar 2013

anula_wn napisał(a)

Boćku, tylko Ty jak tu latasz to uważaj, co....?

Aaaaaa, to dlatego wszyscy tacy dla mnie mili, hahahahahahaha. Mam Was

U mnie za mocno wialo, rano tylko wyskoczylam zrobic fotki, predko mnie przywialo z powrotem.
Ale Malz donosi, ze wiatr ucichl byl Tadam, jutro bedzie pieknie, tylko czemu poniedzialek, eeeeeech
anula_wn 19:18, 03 mar 2013

hehe, każdy się boi z wiosną jakiejś podrzuconej przesyłki od Ciebie...

no fakt, wiało nieźle ! ale wiatr, to zmiana pogody, więc ja się cieszam
no i jestem na zwolnieniu, jakby opieka nad młodym wię cmoże uda mi się coś podziałac w ogrodzie ? odrobnkę może.,...
gusiarz 19:21, 03 mar 2013

Właśnie BoćKasiu - czemu poniedziałek - u nas też wiało i zimno było. "Wiatr ucichł był" - jak to mi tłumaczyła pani z j. ang. - czas zaprzeszły.... Ależ to faj nie brzmi

Aniu - jakże dyplomatycznie określiłaś, że "wiało jak... wiesz". Pewna Pani się ucieszy
Syla 19:30, 03 mar 2013

Ja również pukam i wiosny u Ciebie szukam ..... Znalazłam uśmiech w nowym avatarku ... przesyłam go również i Twoim kierunku .... i oby nam szybko dzieciaczki zdrowiały !!! buziak