Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 10:51, 20 maj 2013

kamilcia_w napisał(a)
Wczoraj ściągnęłam męża do Pani wątku i zapytałam czy miała świadomość, że można mieć tak przytulny ogród, popatrzył, bąknął pod nosem że to chyba trzeba tylko w ogrodzie siedzieć i niczym innym się nie zajmować żeby taki efekt osiągnąć, ale ja wiem swoje, faceci są wzrokowcami, myślę, że załapie bakcyla Dziękuję

Ps. Uśmiech Pani powala

Kamilciu (mówimy sobie na Ty na forum )
dziękuję za ciepłe słowa !

jeśli na coś się przydałam - cieszę się szalenie !
mój mąż do tej pory nie załapał bakcyla, ale ...przynajmniej nie przeszkadza pomaga nawet przy cięższych pracach

co do świadomości....miałam bardziej marzenia i dziką chęc tworzenia i pracy w ziemi , przy roślinach. Mam to do dzisiaj ! a pracy jest owszem sporo, bo nawet te pielęgnacyjne jedynie zajmują dużo czasu ! ale warto !!!

pozdrawiam i życzę sukcesów ogrodowych !
Evchen 15:40, 22 maj 2013

anula_wn napisał(a)
i jeszcze jedna niespodzianka..... moje marzenie CZARNE TULIPANY !
kupiłam i owszem : "Queen of the night", na etykiecie cudne, czarne, aż aksamitne ! a urosły..........

to te na pierwszym planie hehe

Anulka, zaglądam, bo dawno nnie nie było Cudnie jest jak zwykle, widziałam nową ścieżkę i że czekasz na taras Tulipany Quenn ciemnieją dopiero później, u mnie najpierw były bordowe, dopiero później czarne, ale nie zdążyłam obfocić
Macham
anula_wn 19:04, 23 maj 2013

Ev,
dziękuję, że zaglądasz choć czsem co przy pracy i takiej masie wątków jest.... cudem niemalże

ps.
moje jednak chyba nie są czarne... już więdną, a koloru nie zmieniły ! nic to Baśka! na jesieni zakupię kolejne

JulkAd 19:11, 23 maj 2013

Anula nadrobiłąm zaległości, buziole zostawiam.....a zdjęcie ławeczki z czerwonymi tulipkami piękne....ciemne nie kontrastowałyby tak wspaniale....co nie znaczy, że nie możesz posadzić jesienią
anula_wn 19:12, 23 maj 2013

a teraz kilka fotek, bo ogród w kolorach (co u mnie jest niezwykłe) , a ja nie mam kiedy ich obfocić..... lajf.....

czosnkowo (lubię na talerzu i lubię w ogrodzie ! chcę więcej !!!)

anula_wn 19:19, 23 maj 2013

pod czereśnią..... rh się rozszalały !

AgnieszkaW 19:21, 23 maj 2013

Twój ogród tchnie spokojem, takim jak lubię, a jeszcze nie mam...Pozdrawiam serdecznie
anula_wn 19:25, 23 maj 2013

JulkAd napisał(a)
Anula nadrobiłąm zaległości, buziole zostawiam.....a zdjęcie ławeczki z czerwonymi tulipkami piękne....ciemne nie kontrastowałyby tak wspaniale....co nie znaczy, że nie możesz posadzić jesienią

Julcia,
ja nie nadrabiam i nie wyrabiam ! ale może uda mi się "conieco" poczytać....

buziak, że zaglądasz!
anula_wn 19:26, 23 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Twój ogród tchnie spokojem, takim jak lubię, a jeszcze nie mam...Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko,
dziękuję za odwiedziny ! ja lubię ład i porządek i to się chyba przekłada na ogród....
pozdrawiam cieplutko !
Konstancja30 19:32, 23 maj 2013

Anulka no freszcie ... fiolet czosnków i szaleństwo rh ... oj dzieje się ... ... a co dzieje się z "the fairy" w donicach ??? ... od kilku dni się zastanawiam ... pokaż donice i taras ... bo tęsknię za nimi ... i koniecznie ale to koniecznie leć do Pszczółki zobaczyć zielnik bo mnie oczarował ...