Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Mala_Mi 22:55, 24 lip 2018

Katkak napisał(a)
Z nerwem na bukszpany, czy bez nerwa ogród masz po prostu zjawiskowy Aniu .

Podziękował, jak na takie zaniedbanie to i tak jakoś wygląda .. ale nie tak jak trzeba wygląda .. ot .. ale się nie sklonuję .

Nerwa mam na wszytko.. i stare pstryczki..

Mala_Mi 22:57, 24 lip 2018

Basilikum napisał(a)
Justyna przy duzej ilosci to pewnie sensu nie ma. Ja o tym czytalam na niemieckich forach, ponoc pomaga.

Aniu strasznie mi przykro ale nie dam rady w tym roku do Rzeszowa zawitac. Ale by chciaa och.

Szkoda, a z drugiej strony i tak mam mało czasu, wiec lepiej jak będzie luźniej
Też mam
kaz742011 22:59, 24 lip 2018

No faktycznie tani nie jest. Ania daj znać jak kupisz czy efekty są.
Mala_Mi 23:04, 24 lip 2018

eee_taam napisał(a)
w szczelnym worku gąsienice padną? ....nie wiem co o tym myśleć i ile czasu trzeba na zakładanie i wiazanie tych worków ?

ja mam ponad 20 kulek i 5 stozkow ( sa powyzej mojego pasa ) ....no i zywopłociki ...dla nich trzeba by folie kupić z metra i jakoś petolić taśma przezroczysta ....spokojnie dniówka na wiazanie mi zejdzie i to w dwie osoby bo samemu nie obkleje obwódek ...psikanie godzine zajmuje .

ta technika ma sens jak sie ma 3-5 kulek o ile jest skuteczna ....bo tego na forum tutaj chyba nikt nie robił jeszcze?

A ja nawet nie wiem ile tego mam.. kulek ze 40 lub lepiej.. nawet nie liczę.. i ze 70 m żywopłotów, a może i ze 100.... i dwa wielkie jaja i jeden prostopadłościan ... nie ma opcji na wiązanie czegokolwiek.. kilka razy do roku ...

Czasami co jest dobre w małym ogrodzie to nie nadaje sie do Dużego.. nawet jak dobre to jest..

Mam ekologię nie z zamiłowania i przekonania ale z musu Bo nawet nie pryskam, z braku czasu.. tylko te bukszpany muss.

Ślizgacze idę posypać od miesiąca I nie doszłam W kostce na parkingu za to wy pędzlowałam perz, bo wyrósł na pół metra..

Mala_Mi 23:08, 24 lip 2018

kaz742011 napisał(a)
No faktycznie tani nie jest. Ania daj znać jak kupisz czy efekty są.

Zawsze ci mogę odlać trochę.. masz malutki ogród wiec takie 5ml ci wystarczy na długo..
Będziesz mieć pretekst zajrzeć do mnie, na moje pobojowisko i chaszczowisko.. fotki wybieram ładne na forum

I wbić sobie do głowy że różowe maja zniknąć z tej części rabaty!!!! Mam ich od cholery.. i dziś znów naprodukowałam kilka doniczek.. bo żal wyciepać.. Chore wywalam wiadrami, a potem nad kilkoma się lituję.. potem klnę że trzeba podlewać, że zwiędło, że uschło.. Jestem niepoprawna i niekonsekwentna

Amen.

07:06, 25 lip 2018
jak na brak czasu niekonsekwencje i takie tam inne ....to ogród wygląda bardzo dobrze ...nawet jak lepsze fotki wybierasz każdy wybiera te najlepsze ...chyba ze chce pokazać porazki

nie jojcz nie narzekaj szkoda na to czasu
roma2 09:00, 25 lip 2018

Aniu, widziałam Muminka!!! Czad!!!
Basilikum 10:39, 25 lip 2018

Mala_Mi napisał(a)

Szkoda, a z drugiej strony i tak mam mało czasu, wiec lepiej jak będzie luźniej
Też mam

piekny jest

a swoja droga to jak bedziesz troche czasu miec to zapraszam na prewizyte
kaz742011 16:42, 25 lip 2018

Mala_Mi napisał(a)

Zawsze ci mogę odlać trochę.. masz malutki ogród wiec takie 5ml ci wystarczy na długo..
Będziesz mieć pretekst zajrzeć do mnie, na moje pobojowisko i chaszczowisko.. fotki wybieram ładne na forum

I wbić sobie do głowy że różowe maja zniknąć z tej części rabaty!!!! Mam ich od cholery.. i dziś znów naprodukowałam kilka doniczek.. bo żal wyciepać.. Chore wywalam wiadrami, a potem nad kilkoma się lituję.. potem klnę że trzeba podlewać, że zwiędło, że uschło.. Jestem niepoprawna i niekonsekwentna

Amen.

Chętnie się wybiorę, bo z tym pobojowiskiem to nie wierzę. Zresztą ogród nie tylko na zdjęciach widziałam. Oglądałam go w TV .
Mala_Mi 21:36, 25 lip 2018

kaz742011 napisał(a)

Chętnie się wybiorę, bo z tym pobojowiskiem to nie wierzę. Zresztą ogród nie tylko na zdjęciach widziałam. Oglądałam go w TV .

To było 4 lata temu.. 4 lata dla ogrodu to naprawdę bardzo, bardzo dużo..