A ja nawet nie wiem ile tego mam.. kulek ze 40 lub lepiej.. nawet nie liczę.. i ze 70 m żywopłotów, a może i ze 100.... i dwa wielkie jaja i jeden prostopadłościan ... nie ma opcji na wiązanie czegokolwiek.. kilka razy do roku ...
Czasami co jest dobre w małym ogrodzie to nie nadaje sie do Dużego.. nawet jak dobre to jest..
Mam ekologię nie z zamiłowania i przekonania ale z musu Bo nawet nie pryskam, z braku czasu.. tylko te bukszpany muss.
Ślizgacze idę posypać od miesiąca I nie doszłam W kostce na parkingu za to wy pędzlowałam perz, bo wyrósł na pół metra..
Zawsze ci mogę odlać trochę.. masz malutki ogród wiec takie 5ml ci wystarczy na długo..
Będziesz mieć pretekst zajrzeć do mnie, na moje pobojowisko i chaszczowisko.. fotki wybieram ładne na forum
I wbić sobie do głowy że różowe maja zniknąć z tej części rabaty!!!! Mam ich od cholery.. i dziś znów naprodukowałam kilka doniczek.. bo żal wyciepać.. Chore wywalam wiadrami, a potem nad kilkoma się lituję.. potem klnę że trzeba podlewać, że zwiędło, że uschło.. Jestem niepoprawna i niekonsekwentna
jak na brak czasu niekonsekwencje i takie tam inne ....to ogród wygląda bardzo dobrze ...nawet jak lepsze fotki wybierasz każdy wybiera te najlepsze ...chyba ze chce pokazać porazki