Mala_Mi
14:42, 02 gru 2018

Czytam, ale odpowiem grupowo.. dziękuję za wizytę 
Sylwia, mróz zacny, po oczku chodziłam..zamarznięte na kość
Ania Diabołek - u mnie ADHD mam ja i wystarczy.. a świat.. nie lubię.. i zawsze mnie przerażają.. bo nie lubię gotować (i nie umiem), koniec roku jest zawsze szalony bo wszyscy wszytko chcą do końca roku, a tu jeszcze święta wskakują.. nie wiadomo w co włożyć ręce..
Kasya - nie wiem dlaczego taki jest.. zawsze mi się wydawało że taki ma być
Jak na razie to od dołu ucięliśmy dużo konarów, by łatwiej było pod nim chodzić. Widziałam w naturze tulipanowce, w tym dwa rosną blisko manie i są tez z szerokimi koronami. Zajrzałam o internetu i szczepione są wąskie, a mój w takim razie nie jest szczepiony
Modny
Bo teraz moda na nieszczepienie 
Kasiek - bo my dwie szalone jeżeli idzie o przesadzanie
Adrianna - mi też na razie koteczki wystarczy tej co mam.. nie mam rodziny pod ręką, wiec nie mam komu powierzyć opieki jak wyjeżdżam, a z powodu pracy i zainteresowań co chwila gdzieś muszę wybyć.. Dlatego nie mam psa.. które bardzo lubię, ale ich nie zostawi samych w domu. Kot zostaje bez problemu nawet 2 dni, co najwyżej podrapane wszytko
A na plusie jeszcze by się przydało.. trochę chociaż RH podlać muszę.. reszta ma sucho jak szlag.. liczyłam, że pdleję, ale nie zdążyłam ,a teraz woda wydmuchana z instalacji, a tak długich węzy do podlewania nie mam by sięgnąć od domu po całym ogrodzie.
Hanuś - raczej przypełzną... w pobliżu mam schronisko dla kotów.. wiec cała zgraja grasuje u mnie.. przygarnęłam czarną by odganiała inne , ale to inne raczej moją odganiają
Agnieszka W - bo jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą d..
Basilikum radzimy i ogród i ja bo innego wyjścia nie ma. Ale czasami (często) mam po prostu dość wszystkiego..

Sylwia, mróz zacny, po oczku chodziłam..zamarznięte na kość

Ania Diabołek - u mnie ADHD mam ja i wystarczy.. a świat.. nie lubię.. i zawsze mnie przerażają.. bo nie lubię gotować (i nie umiem), koniec roku jest zawsze szalony bo wszyscy wszytko chcą do końca roku, a tu jeszcze święta wskakują.. nie wiadomo w co włożyć ręce..
Kasya - nie wiem dlaczego taki jest.. zawsze mi się wydawało że taki ma być

Kasiek - bo my dwie szalone jeżeli idzie o przesadzanie
Adrianna - mi też na razie koteczki wystarczy tej co mam.. nie mam rodziny pod ręką, wiec nie mam komu powierzyć opieki jak wyjeżdżam, a z powodu pracy i zainteresowań co chwila gdzieś muszę wybyć.. Dlatego nie mam psa.. które bardzo lubię, ale ich nie zostawi samych w domu. Kot zostaje bez problemu nawet 2 dni, co najwyżej podrapane wszytko

Hanuś - raczej przypełzną... w pobliżu mam schronisko dla kotów.. wiec cała zgraja grasuje u mnie.. przygarnęłam czarną by odganiała inne , ale to inne raczej moją odganiają

Agnieszka W - bo jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą d..
Basilikum radzimy i ogród i ja bo innego wyjścia nie ma. Ale czasami (często) mam po prostu dość wszystkiego..