Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Mala_Mi 08:49, 09 sie 2019

Agania napisał(a)

Fajne masz te kwietniki, a Twój froncik uwielbiam
Cieszę się, że się układa z pracą

Praca jest tylko kasy brak... i tu ból... przyjęte zlecenia na początku roku finansowo wychodzą teraz przy tej drożyźnie tak, ze nie wiem czy nawet wyjdę na zero.. ale zrobić roboty trzeba, bo odsetki karne jeszcze dojdą..
O ludziach do roboty nie wspominam.. bo to nie te forum..

Tak szczerze to mam ochotę pieprznąć sobie w łeb.. i coraz realniejsze wydaje się pożegnanie z ogrodem.. ale jeszcze walczę.. z wiatrakami.

hankaandrus_44 09:01, 09 sie 2019

Aniu, jesteśmy, jesteśmy, tylko też nie czasowi. Jak nie ogród, to remonty, albo wnuki, albo goście. I tak schodzi.
Po obejrzeniu Twoich fotek doszłam do wniosku, że jeżówki od Ciebie to była ekstra przesyłka, Od 7 lat niezmiennie moje oczy cieszy. Buziakuję.
Basilikum 09:21, 09 sie 2019

Aniu ja tu zagladam do mojego ulubionego ogrodu , choc ostatnio u mnie tez malo czasu wiec pisanie wychodzi jako tako

calusiam i zmykam
Kasya 09:58, 09 sie 2019

Mala_Mi napisał(a)

Praca jest tylko kasy brak... i tu ból... przyjęte zlecenia na początku roku finansowo wychodzą teraz przy tej drożyźnie tak, ze nie wiem czy nawet wyjdę na zero.. ale zrobić roboty trzeba, bo odsetki karne jeszcze dojdą..
O ludziach do roboty nie wspominam.. bo to nie te forum..

Tak szczerze to mam ochotę pieprznąć sobie w łeb.. i coraz realniejsze wydaje się pożegnanie z ogrodem.. ale jeszcze walczę.. z wiatrakami.

Mam nadzieje ze chwilowy dołek
Ogrod piekny, wnuki fantastyczne , oby zdrowie było to reszta się ułoży
Anda 10:45, 09 sie 2019

No ja też tu jestem często, ale rzadko piszę. Poprawię się, obiecuję teraz sie urlopuję to już w ogóle mam mało czasu na forum Lubię oglądać ogrody już dojrzałe, z roślinami, które się panoszą, z drzewami, które są drzewami a nie patyczkami Nowe nasadzenia są dla mnie zbyt grzeczne i takie trochę nieprawdziwe
Szkoda, że taka zapracowana jesteś, ale wiem, jak to jest, jak jest się na swoim. Czasu na reset brak, zlecenia gonią a za zleceniami też trzeba gonić. Podziwiam, że dajesz radę. Ja zmieniłam branżę, bo ten stres i brak czasu mnie jednak coraz bardziej dobijał.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 12:23, 09 sie 2019

To już wiem czemu moja perowskia na masie słabo przybiera, nie cięta ani razu jeszcze poprawię się obiecuję
O żadnym strzelaniu nawet słyszeć nie chcę( tu ma być emotka co palcem grozi, ale nie wiem jak się robi)czuj, że pogroziłam paluchem
Milka 12:46, 09 sie 2019

Mala_Mi napisał(a)
Jeżówek czar.... Wątek już idzie w zapomnienie ale dla historii zapisuję.

I inne... Chociaż królują u mnie różowe.

Piękności
Margarete 14:08, 09 sie 2019

Aniu - relacje ze spotkania oczami Sylwii obejrzłam, zielonej trawy zazdroszcze chociaż rachunku za wode to juz może mniej.
Cudne i wielkie kepy jeżówek też mi sie marzą i hakoncheole takie jak twoje - cóz okazuje sie że nie każdy może mieć to co chce
Ja też dosadzam odmianowych jeżówek dużo co roku i...nie wychodzą po zimie, tylko te rózowe są rozmnożone, te zwykłe... a perowskie próbowałam dwukrotnie zainstalowac u siebie ( ukorzenione sadzonki dostałam od Jankosi) niestety nie umiem jej przekonac żeby chciała u mnie rosnąć...
Pozdrawiam!
popcorn 14:19, 09 sie 2019

Cześć Ania! Nadrobiłam Trochę. Pozachwycałam się. Cuda tam masz w ogrodzie. I goście byli, super! Praca lepiej że jest, ale musisz trochę odpocząć! Kiedy ostatnio byłaś na urlopie?

Pozdrówka
k.
AgnieszkaW 19:16, 09 sie 2019

Aniu, jeżówki masz śliczne, w odróżnieniu ode mnie, bo u mnie jeżówkami posiliły się nornice....
Froncik elegancki, a perowskia taka jak u mnie, mamy je podobne. Buziaki i głowa do góry