Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Kasya 02:41, 31 lip 2019

Zazdraszczam tych pieknych widoczków na żywo
Piekny ogrod pieknie pokazany... ale to nie to samo
Żałuje bardzo ze nie mogłam przyjechać ......
Pozdrawiam właścicielkę i gości
anabuko1 08:42, 31 lip 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
cudnie pod wisteria na tarasie w taki upał

klejnoty ma Ania w ogrodzie

Fajnie wam tak coraz inny ogród
Taką wazke widziałam u siebie nad stawem
anna_g 09:29, 31 lip 2019

zagadane

Oj jakby chciałam mieć taką trawę cudnie zieloną.

Sylwia piękne zdjęcia pokazałaś. Fascynujące jest to, że każdy patrzy inaczej i że Twoim okiem ten ogród Ani pokazany jest inaczej. Chociaż ogród Ani to każdym okiem jest piękny.
Świetne spotkanie.
Anda 12:54, 31 lip 2019

Pięknie pokazany piękny ogród Cudowne spotkanie. Aniu, czytałam Twoje zaproszenie na wątku i gdybym była bliżej to z chęcią pofrunęłabym do Ciebie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mira 22:12, 31 lip 2019

Ogród Ani nieustająco zachwyca bogactwem struktur, kolorów, form...

Sylwia jesteś niemożliwa, tak zachwyca bogactwem tych form

super było i tak kameralnie no i bez żarcia jak mi to masełko z czosnkiem smakowało niam, a ten żurek pycha

najbardziej podobało mi się, że ogród był nieprzygotowany - to mnie zachwyciło

fotki kilka mam w telefonie to pewnie za rok zgram

największe wrażenie zrobiły na mnie i trafiły na listę chciejstw /to było już wcześniej mi znane ale się ponownie utwierdziłam/

hortensja kosmata
hortensja Vasterival
enkiant dzwonkowaty
parocja
róża Hansestadt Rostock koniecznie w towarzystwie stipy albo i nie
no i więcej floksów na szczęście jeden już mam ten biały ale nie wiem jak się nazywa nawet nie zapytałam

Ania jesteś niesamowita, cudownie było się spotkać i tak posiedzieć, popaplać
jest radość
hej

Mala_Mi 22:16, 31 lip 2019

No zgrałam wreszcie więc lecimy
Ogród Ani nieustająco zachwyca bogactwem struktur, kolorów, form...

miałam spytac co to i zapomniałam

Dzięki za relację i dzięki za przybycie .. piszę bardzo skromnie, ale jakoś nie wyrabiam na zakrętach..

To owoce oczaru.
sylwia_slomc... 22:18, 31 lip 2019

Mireczko mam te fotki nocne od Ciebie i zastanawiam się czy chcesz zobaczyć.....

Dzieki Aniu za odpowiedź, nie wiedziałam, że oczary owocuja, ale gdybym się zastanowiła to przecież oczywiste, że jakoś muszą się rozmnażać
Mala_Mi 22:19, 31 lip 2019

c

Ależ focia... aż ją sobie zapisałam..
sylwia_slomc... 22:21, 31 lip 2019

Mala_Mi napisał(a)

Ależ focia... aż ją sobie zapisałam..

Mala_Mi 22:31, 31 lip 2019

Anitka napisał(a)
Aniu jak dwa lata temu zakładałam wątek na ogrodowisku nawet w najśmielszych marzeniach nie przypuszczałam, że będę u tej " Małej Mi" na tarasie kiedyś siedzieć i to na dodatek w tak doborowym towarzystwie. To był kolejny dzień spełniania "kilku" marzeń, wspaniałych rozmów, pozytywnej energii, doznań wzrokowych i kulinarnych.

Dziękuje za możliwość obejrzenia Waszego cudnego ogrodu, przepyszny poczęstunek ukryty pod hasłem "kawa i ciasto". Podziękowania również dla Twojego eMa.

Często marzymy o czymś, a potem się to okazuje czymś zwykłym Każdemu to powtarzam, taki zwykły ogród tylko ciupkę większy.. i naćpany czym się da do granic możliwości. Można zakosić trawnik, ale lubię przestrzeń. Jedynie ryby mam ponad przeciętne i spełniają marzenia na plus ..

Z całego ogrodniczkowania to i tak najlepsze są takie znajomości i spotkania Baaa zawiązane przyjaźnie.. to jest w tym najlepsze A spotkanie w okolicznościach przyrody jest podwójnie przyjemne

Zaglądaj kiedy tylko możesz.. lubię spontan .. mam do tej pory mówi, żem wariatka, spraszać ludzi i pojechać w Bieszczady.. Chłop robi zakupy, a ja rano improwizuje garem żurku Podsłuchałam jak opowiadała siostrzyczkom ha ,ha, ha.. że mi zajmuje przygotowanie domu, ogrodu i gościny 3 godziny... a im 7 dni

Stwierdziłam, ze ja mam lepszych gości.. bo jak powiedziałam Ani...ja zapraszam gości a inni wizytację zamawiają, sanepid albo komornika