Gosia, ja wyszłam ze szkółki chora.. jest tyle nowego, że oczopląsu można dostać, studiując co jest nowego zeszło 2 godziny... a się spieszyłam.
Ja też kupiłam szałwię, ale nie zapisałam jaką.. i na wymianę dostałam piwonię Wittamaniana Le Printeps
I kupiłam rutewkę pełną ..też nazwy nie zapisałam Ale już miejsce przygotowałam pod kolejne .. wrócę to zapiszę jakie to Może kupię jeszcze dzwonki Takion ale białe, bo niebieskie Blue mam. Są fajne Najchętniej to wszystkie nowości bym przygarnęła....... a mówią, że z braku czasu i miejsca nie wszystko wyłożone mają ..
A pojechałam tylko po roślinkę koleżance.. byłam po drodze z pracy.... więcej nie jeżdżę.. bo potem długo choruje.. aaa i kupiłam pustynniki w doniczkach, wysypała mi się modrzewnica, a obok mam pustynnika swojego.. będzie ich więcej
I tak skończyła się koleżeńska przysługa.. że mam 3 nowe tawułki, jakby tych co mam było mało.. ale takie fajne listki miały.. zapomniałam posadzić..i tak sobie stoją na rabacie.. Wysiudałam irysy na nowe miejsce i miałam posadzić tawułki... zapomniałam
Zagoniłaś kota do liczenia fiordów? Piękne zdjęcie!
A pogody współczuję! Znam ten ból!
Musiałaś opisać tak dokładnie ... teraz ja będę chora a już od dawna obiecuję sobie, że zajrzę bo co to za sezon jak choć raz tam nie zajadę.
Ja to mokro jakoś trawię tylko tego zimna nie - ja myślę że we wtorek podziałam czego i życzę.
Kot jest rewelacyjny jak to kot znaczy kota