Anda ma rację jak dla mnie Aniu. Jakoś mi u Ciebie nie pasują te wizje przenikania itd. Takie jednorodne nasadzenia są super. Ja dorzuciłabym tam jeszcze cebulowe wiosenne i masz rabatę atrakcyjna całorocznie niemal. Zimą piękne są rozplenice,nawet związane.
Ania, mam mówić szczerze? Zakładam że tak, bo u Ciebie zawsze można było szczerze
Miałaś dobry plan (zarówno wersja z pasami, jak i z kostkami) ale nie dałaś mu szansy i zbyt szybko się zniechęciłaś. Ta nowa koncepcja zupełnie mi się nie widzi. Z różnych względów.
Ale mniejsza o moje opinie. Problem podstawowy polega na tym, że podzieliłaś rabatę na różankę i bylinówkę, żeby łatwiej było je obsadzić, ale już widać, że łatwiej wcale nie jest.
Jeżeli jednak czujesz, że podział tej rabaty na mniejsze części to jest słuszna koncepcja, to kluje mi się pewien pomysł, ale będzie wymagał dokupienia tej palisady. Jesteś zainteresowana?
Czyżby to o mnie mowa? Jeśli tak, to zamilknę na wieki. Lubię się mądrzyć, ale nie lubię robić za guru, bo mnie wtedy odpowiedzialność gniecie i poziom kortyzolu wzrasta.