Dokładnie Ania,olej zasady,ale bez przesady,bo zawsze bedziesz niezadowolona,sadz tak jak czujesz,ja się nie trzymam żadnych zasad,poza dwoma,a mianowicie nie sadzić pojedynczych sztuk rosli i nie kupować wszystkiego co się mi spodoba.Nie chce na siłę kopiować ogrodowiska.Mam wrazenie,że jak powstał pierwszy wątek byłaś chyba bardziej minimalistka
no czekam, czekam ale moja cierliwość jest naprawde wystawian na próbę.. mam ją tez wysianą na froncie i paskudnie to wyglada ale co.. powiedzialo się A to trzeba powiedzieć B na front czeka już 60 lawend i 40 kostrzew...
nie no bergenie to sadziłam rok temu teraz je przesadzam
pamietam że mi nawet proponowalaś że mi je wyślesz
powiem Ci że wymysliłam je w różach bo gdy róze jeszcze same patyki to one akurat kwitną i liście mają ladne cały czas. do tego jakaś trawa, moze smiałek..
O matko! mam ochotę rwać włosy z głowy
Czyli te pasy cisowe zostały wyautowane?
W zasadzie to nie jest zły pomysł, tylko nie wiem, czy w praktyce wyjdzie.
Trzeba wziąć pod uwagę nie tylko proporcje tej rabaty, ale też okna. Pamiętam, że w zeszłym roku strasznie się nad tym biedziłam, jak myślałam nad zrobieniem schodów
No i nie mam przekonania, czy zamiana dużej różanki na dużą bylinówkę jakoś znacząco poprawi Twój komfort projektowania
Agata no co ty pół projektu Lukiego to byliny
posadzone wszystko właśnie na tej mojej big rabacie przy tarasie
nie śmiałam w sumie Ci zawracać głowy o pomoc... niewiem które jak ustawiać koło siebie zeby ładnie się komponowało..