Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

kasiek 20:52, 17 mar 2018

Ale niesamowity przebieg, miałeś sporo wrażeń. Ale mnie się ta rabata podoba, świetny oranś, dodaś trochę traw wysokich i będzie ideał!
Luki 12:24, 18 mar 2018

Olu ja też czekam przede wszystkim na czas.

Ula co było to minęło, przynajmniej w strefie ogrodowej dość szybko potrafię zapomnieć, na ten rok jedyną presją jest szybkie zrobienie warzywnika i kompostownika, reszta bez parcia

Edytko oby te inne omijały, to najważniejsze deski nadal czekają na czas i w sumie troszkę wyższe temperatury bo w mrozie malować nie za bardzo mi się uśmiecha

Luki 12:31, 18 mar 2018

Agnieszko muszę sobie zobaczyć te Twoje miskanty, nie powiem oferta bardzo kusząca Bardzo dziękuję już za same chęci, ogromnie doceniam.
Najbardziej to bym się cieszył w tym roku z kwietnia i maja bez przymrozków, to taki mój szczyt marzeń ogrodowych

Ewo a gdzie tam mam taki młyn w pracy, że praktycznie tylko tam spędzam czas, ani deseczki do przodu i jakoś do końca marca nie zapowiada się by było z czasem troszkę lepiej.

Małgosiu dobrze, że troszkę tego białego spadło co roślinki ochroni troszkę przed mrozem, dzisiaj u mnie -8 w nocy

Justynko troszkę ten rozpęd zostanie zwolniony, ale trzeba do przodu z pracami iść, tylko niech ten atak zimy odejdzie i już nie wróci

Kasiu trawy są jak ogrodzenie, ale tylko w czasie kwitnienia i to jest troszkę za mało niestety... jest jednak szansa na zmianę

kamila66 12:45, 18 mar 2018

Łukasz bardzo fajny przegląd roku Bardzo lubię do Ciebie zaglądać, masz dużo mocnych kolorów które bardzo lubię
Madzenka 15:16, 18 mar 2018

Udanego sezonu 2018 zycze
Monia81 20:52, 19 mar 2018

Łukasz czytam, że u Ciebie młyn w pracy i czasu brak, więc ci głowy nie chcę zawracać, ale pozdrowienia zostawiam i lecę dalej, chociaż mam skrytą nadzieję i pytanko, czy cosik no wiesz udało się pomyśleć nad tą moją rabatą, bo rozbudziłeś moją ciekawość
Luki 19:25, 25 mar 2018

Kamilo dziękuję bardzo, fakt kolorów u mnie sporo nawet troszkę udało się je pogrupować, ale i tak bazarek mam

Marzenko oby był udany i nie zbyt pracowity

Moniko głupio mi strasznie bo się zdeklarowałem i siedzę cicho straszny mi się syf w pracy zrobił i bywa, że po 12 godzin wegetuje no i czasu brak, ale na boku coś tam machnąłem. Postaram się w świea to przelać w czytelną wersje. No i nie chce tego zrobić bo muszę tylko zrobię bo chcę, tak dla jasności Co jak co pogoda jedynie gra na moją korzyść.
Luki 19:29, 25 mar 2018

Deski na malowanie czekają, ale wczoraj w tempie pioruna wycinałem hortensje, część traw, inne zielsko.
Udało mi się przyciąć resztę drzew, rolę tarzana na ten rok już wykorzystałem

Może uda się jeszcze coś zrobić w tym tygodniu, a nie powiem kompostownik bardzo by się przydał bo bałagan znowu zrobiłem sobie niezły.

Moje setki krokusów zaczynają wychodzić i sporo już kwitnie, ale nawet mi aparat w ręce nie wpadł, a niedziele to przecież trzeba prace nadrabiać a nie odpoczywać

Pozdrawiam wszystkich i oby te zapowiadane ciepełko przyszło ekspresowo
polinka 21:14, 25 mar 2018

Pozdrawiam Luki wiosennie U mnie dzisiaj już piękne słońce i +10 st.
sarenka 13:20, 08 kwi 2018

Łuki, jakie trawy masz przy zurawkach? Aktualnie to nie pamiętam jakie mam u siebie żurawki, czekam na młode listki
Pozdrawiam