Iwk4
00:25, 07 cze 2017

W środku wsi gość przemalował taki płot przy sklepie na żółto i bordowo. Bije po oczach. Twój, to pikuś 
Pisardii faktycznie podmarzły, u mnie bezlistna
Wstawiłam fotki, ale tam tylko kikuty widać...Zostawiam, muszą najpierw wyprodukować nowe pączki...
Daję szansę...
Niewykopany miskant Grosse Fontanne u mnie po dwóch latach odbił od korzenia. Nooo, nie chciałabym, by Pisardii od korzenia zaczynała. Wtedy wymienię, tylko nie wiem, na co ...
Na puste miejsce dałabym u Ciebie kocimiętkę. Może ci się wysiała?
Łuki, gdzie kupowałeś Krzyśki?
Po ile dorwałeś hakone? Śliczna
Ja dostałam sadzonki od dobrej duszyczki. Tylko teraz musi się przyjąć na nowym miejscu po podróży.
Szałwie zaczynają kwitnąć. Porównuję moją i twoją, moja to wielkolud. Chyba 8 razy wyższa od twojej. Fajnie, że w końcu mam tą niską
Brakuje mi tam jeszcze jakiejś trawki między szałwie ...
Widziałam, ze byłeś w Pęchcinie. O mało bym też była, a potem wszystko o 180 stopni się obróciło i zamiast tam, w Gdańsku wylądowałam...

Pisardii faktycznie podmarzły, u mnie bezlistna

Wstawiłam fotki, ale tam tylko kikuty widać...Zostawiam, muszą najpierw wyprodukować nowe pączki...
Daję szansę...
Niewykopany miskant Grosse Fontanne u mnie po dwóch latach odbił od korzenia. Nooo, nie chciałabym, by Pisardii od korzenia zaczynała. Wtedy wymienię, tylko nie wiem, na co ...
Na puste miejsce dałabym u Ciebie kocimiętkę. Może ci się wysiała?
Łuki, gdzie kupowałeś Krzyśki?
Po ile dorwałeś hakone? Śliczna

Szałwie zaczynają kwitnąć. Porównuję moją i twoją, moja to wielkolud. Chyba 8 razy wyższa od twojej. Fajnie, że w końcu mam tą niską

Widziałam, ze byłeś w Pęchcinie. O mało bym też była, a potem wszystko o 180 stopni się obróciło i zamiast tam, w Gdańsku wylądowałam...