Ale się napisałam i mi wcięło ......
Wiec w skrócie .....mam zamówione tanie cisy ze szkółki ( sprzątanie magazynu )
Wiec muszę tam w tej rabacie zrobic im miejsce.... rozpierduche zaczęłam choć nie planowałam
Taki jest początkowy plan
Od siatki jako tło
1. Cisy ................ czy np 10 szt cisy ,5 choiny kanadyjskie i znowu 10 cisy , 5 choiny ??
Rabata ma 16 metrów długości ,szerokość ok 2,80 ,.....mogę poszerzyć jak trzeba
Tu powoli widać zmiany
2. Brzozy dorenbos co 2,5 metra
3. I tu nie wiem
Limki na przemian z ML przez całość ,czy np. 5limek z ML ?...później cześć wrzosowa trawiasta i znowu 5 limek ....i znowu wrzosowa
4. Nie wiem ( są tam jeżówki przy limkach i Ice Dance ) ....... kulki ,trawy ,szwarc ,mydło i powidło
Pomożesz pomysleć .....może jeszcze któraś z dziewczyn mi pomoże ogarnąć ten haos
Z serbowej jestem zadowolona ,z umbrowej tez ..... a tu jest za dużo
Wiem ,ze fajny.... ale popatrz na fotki co wyżej wstawiałam ,bo głupieje przy tej rabacie ...... przez te 16 metrów Limki ,hameln i rozchodniki ?
Może Ty masz pomysł plisss
Sylwus , a jak Ty byś widziała tą rabatę ..... tam powyżej fotki jej i opis jak to troszkę widzę
A tu jeszcze Inny widok
Zaczęłam prostowanie skalniaka i tam wyładowała katalpa .... i inne drzewka z prawej ....
A tu za ogniskiem ,a przed skalniakiem zrobię placyk na stół i ławki ( przeniosę te z przodu domu )
Zaglądam, ale czasu mi brakuje na wgłębienie się w zmiany, plany.
Chyba już kiedyś pisałam, że ja wolę miejsce odpoczynku tj.stół, krzesła bliżej domu. Nie lubię daleko chodzić z przysmakami
I jeszcze raz pomocy
Od płotu
1. Cisy ......lub cisy i choiny ??
2. Brzozy
3 Limki z ML przez całość ,czy cześć Limki ..... cześć wrzosy z trawami ,znowu Limki ,znowu wrzOsy ??
4 .?????
Pomysły i głosy miłe widziane