Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 14:23, 23 paź 2017

admete napisał(a)
Wczoraj rano byłam u Ciebie
miałam już skrobnąć coś że te rozplenice by tam pasowały

teraz weszłam a tu zdjęcia po wielkich wykopaliskach hahahahahahahahaha

a miałaś tą rabatę robic chyba na wiosnę?

dobra jesteś - zakręcona i niecierpliwa jak ja

muszę doczytać na czym w końcu stanęło

Na rozplenice za mało miejsca dałam turzyce ....
Tak miałam czekać do wiosny ,ale pan od cisów sie odezwał czy chcę ..... wiec mus było pozmieniać ..... a pozatym ta rabata mnie wnerwiała
Przed

Po zmianach

Zdjęcia telefonem ,taka sobie jakość
Edit : jeszcze wyprostuje na prosto linie rabaty
Magleska 14:30, 23 paź 2017

Anusia napisał(a)
Magda przychodzę z re wizytą. Weszłam w wątek kilkanaście stron z przodu i od końca i powiem Ci, że wcale nie łatwy kawałek masz. Skarpy, no się na główkowałaś nad nasadzeniami. Przed ogródek już mi się podoba. Nie próżnujesz i od wiosny działasz. Potrzebna mi taka pozytywna energia Macham.

Cieszę sie ,że Cię widzę
Fajnie ,że Ci sie podoba ... bo ja jakoś średnio jestem do niego przekonana ...... ale póki nie będę na 100 procent pewna co tam chcę ,to go nie zmieniam
Mój przedogrodek z wilkiem

Parapetowo
sylwia_slomc... 14:50, 23 paź 2017

No i bez pomocy fajnie wyszło, bardziej mi się w tej wersji podoba
eVka 15:20, 23 paź 2017

Niech Cię.... a własnie miałam się zbierać. Kobieto przeciągu, to mi się podoba nie planoanie rysowanie tylko działanie!!!
Super wyszło, jednolicie z tyłu a rożnorako z przodu extra!!! a ja bym 2 godziny rysowała hehehehehe
Magleska 15:37, 23 paź 2017

lutroja napisał(a)
Ale się u ciebie dzieje, no nie nadążam

Chcę w tym tygodniu zakończyć wszystko co zaplanowałam na ten sezon
Jeszcze tu mi zostało syf ....
Magleska 15:41, 23 paź 2017

benia9185 napisał(a)
ja też i z ogromną niecierpliwością czekam na efekty wiosną

Ja też
Jeszcze raz migawki z brzozowej ( była prawa )

Magleska 15:49, 23 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
No i bez pomocy fajnie wyszło, bardziej mi się w tej wersji podoba

Cieszę się ,że Ci sie podoba ,,,,,, jakoś tak mnie natchnęło rano jak to ma wyglądać koszt zmian ok 300 zł ( od kiedy przestałam palić ,to raz w miesiącu wydaję całą kwotę uzbieraną z niepalenia na siebie ,czyli ogród ..... kiedyś z dymem puszczałam ,a teraz na roślinki mam
Jeszcze w plecach jako tło rabaty będą cisy

Dokupione 3 brzozy ,10 trawek turzyc ,berberysy electra 5 szt .... reszta była ,tylko trochę pozmieniana
A teraz zaczynam poprawki na dole skalniaka
Magleska 16:08, 23 paź 2017

effka napisał(a)
Niech Cię.... a własnie miałam się zbierać. Kobieto przeciągu, to mi się podoba nie planoanie rysowanie tylko działanie!!!
Super wyszło, jednolicie z tyłu a rożnorako z przodu extra!!! a ja bym 2 godziny rysowała hehehehehe

Cieszę się ,że Ci się podoba ja prawie w samozachwyt wpadłam ,jak skończyłam ..... tez mi sie podoba i w końcu ta rabata jest tez porządnie przekopana ..... i mnie nie drażni już ..... przynajmniej na dziś

w 3 godzinki ją zrobiłam .... ale wieczorem rysowałam na kartce ....znaczy przede wszystkim odległości -brzozy ,Limki ,ML ..... a drobnica to spontan .... cześć została jak była ,cześć poprzenosilam .....mam tylko nadzieję ,że sie poprzyjmuje i nie padnie nic ..... chociaż to tegoroczna rabata i jeszcze nic nie było mocno ukorzenione ...... zobaczymy .....
jeszcze fotki

Anusia 16:22, 23 paź 2017

Magleska napisał(a)

Cieszę sie ,że Cię widzę
Fajnie ,że Ci sie podoba ... bo ja jakoś średnio jestem do niego przekonana ...... ale póki nie będę na 100 procent pewna co tam chcę ,to go nie zmieniam
Mój przedogrodek z wilkiem

Parapetowo

Tak przed ogródek zostaw w spokoju Miałam ci pisać abyś szła w proste linie ale widzę, że właśnie tak robisz. Super.
Wilk prześliczny w dzieciństwie mieliśmy wilczura. Odsłużył swoje w Milicji a potem trafił właśnie do naszej rodziny. Mądry, dobrze wyszkolony na zawsze pozostanie w mojej pamięci.
Magleska 18:25, 23 paź 2017

Anusia .... dobrze ,zostawię , przynajmniej w tym sezonie ..... .
chcę odsunąć się z roślinami od płotu - żebym nie musiała sie wkurzać na psa ... po prostu odpuszczam 1 m dla mojego i psiego,spokoju

O tu przy ciemnym płocie chce zrobic pusty metrowy pas i dopiero rośliny ( tam pomiędzy wisienkami są 3 vanilki i 3 gracki - ścięte ,bo psica połamała - nie wiem czy wyjdą na wiosnę ) kamory są torem przeszkód
Dla Ciebie moje rózie