Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

mrokasia 13:33, 20 gru 2017

Magda, bardzo ładna to Twoja choinka, zawsze mi się takie podobały . Fakt, taka biała może być nieco zimna w odbiorze. Jak Ci za zimno to dołóż kilka złotych bombek albo kokard i już .
MirellaB 13:46, 20 gru 2017

U mnie choinka ciepła na kolorowo. Synuś ubierał i wieszał wszystkie ozdoby z wielu lat kolekcjonowania .
Twoja zimna, lodowa podoba mi się, ale moja też jest fajna
Magleska 14:09, 20 gru 2017

paulina_ns napisał(a)
Choineczka piękna pozdrawiam Madziu

Dziękuję Paulinka buziaki dla Ciebie i maluszków
Magleska 14:13, 20 gru 2017

daszum napisał(a)
Witam się po raz pierwszy u Ciebie.
Wczoraj doszłam do 60 strony, podziwiam Twój zapał i zmiany w ogrodzie.
Dzisiaj miałam zamiar zwiedzać dalej Twoje włości, ale właśnie przez mój salon przebiegła żywa mysz i razem z moim przyjacielem jamnikiem Ego zajmujemy się jej łapaniem. Od razu dodam, że idzie nam kiepsko - pies szczeka, a ja w popłochu szukam urządzeń do złapania stwora. Nawiasem mówiąc to już 7 tej jesieni, w tamtym roku było ich 12.

7 myszy złapanych nieźle ja ze 3 też już złapałam ,ale na szczęście w garażu tylko były ,co nie zmienia faktu ,że ich nie lubię łapki mam rozstawione w garażu i na strychu ......
Cieszę się ,że Cię u siebie widzę .... cieszę się ,że zmiany Ci się podobają
Magleska 14:15, 20 gru 2017

mrokasia napisał(a)
Magda, bardzo ładna to Twoja choinka, zawsze mi się takie podobały . Fakt, taka biała może być nieco zimna w odbiorze. Jak Ci za zimno to dołóż kilka złotych bombek albo kokard i już .

Fajnie ,że Ci się podoba
Nie mogę nic dokładać córa zabroniła powiedziała ,że taka ma być hihi - dorasta i zmieniają jej sie gusta
Magleska 14:19, 20 gru 2017

MirellaB napisał(a)
U mnie choinka ciepła na kolorowo. Synuś ubierał i wieszał wszystkie ozdoby z wielu lat kolekcjonowania .
Twoja zimna, lodowa podoba mi się, ale moja też jest fajna

Moja do tego roku też była zbieraniną wszystkiego ,łańcuchów papierowych ,różnych prac własnych dzieci itp ....dopiero pierwszy raz taka zimna królowa lodu
Poczekaj ,jak Twój mały podrośnie ...... a poza tym kolorowe też są piękne
daszum 21:32, 20 gru 2017

U Ciebie już tak świątecznie, choinka elegancka.

A u mnie mysz żywa złapana i wypuszczona na wolność.Hurraaa!!!

Jutro zjeżdżają się moje dzieci, bardzo się cieszę, wróci życie do domu.
U mnie przez kilka lat nie było odpowiedniego klimatu i nie było choinki.Teraz obowiązkowo będzie żywa, mam do wyboru jodłę za 100 zł lub świerk za 70 zł niezależnie od wielkości. U mnie we wsi jest plantacja i takie są ceny. Jeszcze nie wiem co wybiorę, pojadę z synem i zadecydujemy. Mam taki plan żeby tą choinkę umieścić na zewnątrz na tarasie, marzy mi się wielka. Tylko później będzie problem, ponieważ będę musiała sama ją rozebrać i się jej pozbyć.
eVka 10:06, 21 gru 2017

Magleska napisał(a)

Moja do tego roku też była zbieraniną wszystkiego ,łańcuchów papierowych ,różnych prac własnych dzieci itp ....dopiero pierwszy raz taka zimna królowa lodu
Poczekaj ,jak Twój mały podrośnie ...... a poza tym kolorowe też są piękne

Mój eM stwierdził, że w tym roku choinka mu się wyjątkowo udała, więc nawet nie ma serca narzucać mu swój choinkowy look
DorKa 10:09, 21 gru 2017

Ja co roku miałam jodłę. ładna, trzyma się dzielnie bardzo długo i nie pachnie Dlatego w tym roku został zakupiony świerk. Jak już będzie wyglądał jak pingwin to go wyniosę a przynajmniej na ten krótki okres troszkę zapachu w domu będzie
lindsay80 15:36, 21 gru 2017

Madzia, ale poszalałaś z gnomkami! Dzięki za instrukcję ze zdjęciami co i jak po kolei, może kiedyś się skuszę i zrobię, choć w tym roku trochę na przekór modzie na gnomki ja mam.... pingwina.
Wypatrzyłam go na jednym kiermaszu świątecznym, był jeden jedyny i wołał weź mnie