Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

kasja83 08:32, 14 gru 2017

Tak sobie pomyślałam, że chyba już mus ściągnąć kartony z ozdobami ze strychu-wszędzie świąteczne klimaty
Magleska 17:20, 14 gru 2017

effka napisał(a)

Madziu jak ślicznie, tak delikatnie, elegancko. Bardzo mi się podoba. Skąd te gwiazdki?

Dziękujęi cieszę się ,że Ci się podoba gwiazdki z pepco
effka napisał(a)
U Ciebie dopiero mnóstwo dekoracji, super biel i szarość. Mój eM niestety w tradycję idzie, zielone igiełki i czerwień

Przecież zielono z czerwonym też jest pięknie w sypialni mam czerwone pierdółki do szarości

effka napisał(a)

Bardzo ładnie Ci wyszło, ja mchu jeszcze nie zabrałam, w weekend muszę iść do lasu.

Mech ze spaceru z psem troszeczkę tylko ubrałam
Magleska 17:25, 14 gru 2017

DorKa napisał(a)
Madziu pięknie u Ciebie.Tak elegancko. Kolorki bardzo moje i na szczęście eMuś się nie wcina. Brody póki co tylko znalazłam ale mam obawy czy dam radę do Świąt je ogarnąć także jeszcze nie kupiłam. Mówisz cena dobra ? Kolorów cała paleta więc można pomyśleć już o Wielkanocnych kurczaczkach

Cieszę się bardzo jak doceniacie moje starania , chociaż ja w prostotę idę ,bo talentów brak .....ale i tak cieszy chociaż trochę takich świątecznych dodatków
Kurczaki powiadasz .....hm .....trzeba w pinach poszukać ,może jakieś podpowiedzi znajdziemy
Cena tych moich bród ,to było 140 za metr - ale długość ok 150 cm - wzięłam tylko 15 cm po całej długości i zapłaciłam coś ok 22 zł
Magleska 17:27, 14 gru 2017

DorKa napisał(a)

A ja miałam kupić na giełdzie ale 15 zl takie maleństwo kosztowało...Rozbój w biały dzień.

Tylko ten mech kupny ,to chyba ładniejszy niż leśny .....mój narazie sie trzyma ,ale muszę go zraszać ,bo szybko więdnie
Magleska 17:28, 14 gru 2017

kasja83 napisał(a)
Tak sobie pomyślałam, że chyba już mus ściągnąć kartony z ozdobami ze strychu-wszędzie świąteczne klimaty

Idę do Ciebie zobaczę czy kartony posciagałaś
admete 06:45, 15 gru 2017

Piękne dekoracje!!!!!!!
mrokasia 10:22, 15 gru 2017

Magda, no nie wytrzymam z Tobą, tak Ci zazdroszczę Ci tych dekoracji, że mam plan też coś u siebie wymodzić.
Ps. Nadrobiłam foty ogrodu przysypanego śniegiem, do których mnie dopingowałaś
Magleska 17:39, 15 gru 2017

admete napisał(a)
Piękne dekoracje!!!!!!!

Dziękuję cieszę się ,że Ci się podobają ale te Twoje bombki ,to dopiero wymiatają
Magleska 17:41, 15 gru 2017

mrokasia napisał(a)
Magda, no nie wytrzymam z Tobą, tak Ci zazdroszczę Ci tych dekoracji, że mam plan też coś u siebie wymodzić.
Ps. Nadrobiłam foty ogrodu przysypanego śniegiem, do których mnie dopingowałaś

O ......to lecę do Ciebie
A dekoracji nie ma co zazdrościć .....prostota bombki na żyłce zawieszone i patyki ubrane ....
Lulilaj 18:14, 15 gru 2017

Mnie akurat prostota najbardziej chwyta za serce . Piekne Święta się u Ciebie szykują: )
Bez płotka tez bardziej mi się podoba
U nas też okropnie wiało ostatnimi dniami. Jeszcze wczoraj, całe ciepło z domu wiatr wyciągał. Mam jakiś lek przed silnymi wiatrami...dobrze że dziś jużspokojnie i że obyło się bez strat