Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 19:57, 09 mar 2018

MirellaB napisał(a)
Ładnie miałaś w ogrodzie, ale teraz będzie jeszcze ładniej
Zakończysz zmiany i będziemy podawać

dziękuję Mirella też mam taką nadzieję ,że będzie jeszcze ładniej
Magleska 19:58, 09 mar 2018

DorKa napisał(a)

Wiesz Kasia, czytając to co piszesz uświadomiłąm sobie, że w razie koniezności sprzedaży domu to ogrodu byłoby mi żal , nie domu

tak właśnie miałam domu mi nie było żal ,ale ogrodu tak .....na początku tylko ,bo teraz już nie
Magleska 20:01, 09 mar 2018

kamila66 napisał(a)
Macham
Piękny ogród miałaś
Zimą nie próżnowałaś, tyle planów, wow będzie się działo. Fajny pomysł z ciuradełkiem. Ja planuje przy ognisku wykopać dołek, ułożyć kamienie i zalewać wodą aby ptaki miały co pić, przez rok nie trafiłam na żadne poidło które by do mnie pasowało.

wróciłaś ......fajnie
poidełko też bym chciała ,chociaz mnie na razie mało ptaszków odwiedza ....może przez psa ....nie wiem

chociaż dziś na dachu sobie jeden wróbelek siedział ,to może zwoła resztę ,że żarełko jest
paulina_ns 20:26, 09 mar 2018

Magleska napisał(a)

wróciłaś ......fajnie
poidełko też bym chciała ,chociaz mnie na razie mało ptaszków odwiedza ....może przez psa ....nie wiem

chociaż dziś na dachu sobie jeden wróbelek siedział ,to może zwoła resztę ,że żarełko jest

Madziu no nie mów, że mało ptaków u Ciebie jak Ty im taka wypasiona stołówke kupiłaś MI niestety wtedy nie udało się już jej dostać, a na allegro cena dwa razy większa, ale może jesienią jeszcze będą
Magleska 20:37, 09 mar 2018

paulina_ns napisał(a)

Madziu no nie mów, że mało ptaków u Ciebie jak Ty im taka wypasiona stołówke kupiłaś MI niestety wtedy nie udało się już jej dostać, a na allegro cena dwa razy większa, ale może jesienią jeszcze będą

no widzisz .....4 karmniki ,pełno zawieszek z dobrociami ,a u mnie pojedyńcze sztuki tylko się pokazują ....ale mam nadzieję ,że w końcu doczekam się ich więcej

tak myślę ,że mam za nisko te karmniki -nie mam dużego drzewa żadnego i pewnie psa się boją ....

a karmniki na pewno jeszcze będa nie przepłacaj na all
Aurelllia 21:11, 09 mar 2018

Madziu u mnie też jakoś w tym roku mało ptaszków Jakieś przylatują, bo jedzonko znika, ale jak się podchodzi to okna to pustawo Dzisiaj kilka sztuk dzwońców widziałam
Monia81 21:18, 09 mar 2018

U mnie z ptaszkami ta sama historyja, ale u mnie kocury, już nieraz małe sikoreczki, wróbelki ratowałam z opałów, takie za łowne mam te koty
Ja traw jeszcze nie ścinam, u mnie przymrozki w nocy, więc nie spieszę się z tym, obetnę chyba tak w połowie, żeby tych kotków się już pozbyć, bo wszędzie są..., a później dotnę
buziam
Magleska 21:22, 09 mar 2018

Aurelllia napisał(a)
Madziu u mnie też jakoś w tym roku mało ptaszków Jakieś przylatują, bo jedzonko znika, ale jak się podchodzi to okna to pustawo Dzisiaj kilka sztuk dzwońców widziałam

to chociaż dzwońce masz ja tylko kilka wróbelków ....ale liczę na to ,że będę mieć ich więcej ,jak ptasie radio zadziała
AnkaK 21:26, 09 mar 2018

Gusta i są różne i nam samym się zmieniają, ale jednak dopieszczony ogródek zawsze się dobrze prezentuje. A u Ciebie zawsze była brzytwa!
Magdo, jak dużą masz działkę bo nie doczytałam? Jeśli nie pisałaś to powiedz mi choć ile masz m od tarasu do serbów.
U mnie tylko sroki i gołębie. Wszystkie małe boją się chyba wszechobecnych u sąsiadów kocurów.
Magleska 21:27, 09 mar 2018

Monia81 napisał(a)
U mnie z ptaszkami ta sama historyja, ale u mnie kocury, już nieraz małe sikoreczki, wróbelki ratowałam z opałów, takie za łowne mam te koty
Ja traw jeszcze nie ścinam, u mnie przymrozki w nocy, więc nie spieszę się z tym, obetnę chyba tak w połowie, żeby tych kotków się już pozbyć, bo wszędzie są..., a później dotnę
buziam

też się wacham między ścięciem częściowym ,a pózniej docinką ....hm.....sprawdzę pogodę najpierw ....

na pewno chcę jutro posprzątać wszystko, co wala się po całym ogrodzie

na ptaszki czekam od jesieni .....ale...w sumie .... dopiero jesienią zaczęłam wieszać dobroci -może jeszcze się nie dowiedziały ,że u mnie stołówka .....

buziam też