Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Anda 19:13, 10 mar 2018

Mnie się Twój warzywnik w tamtym miejscu bardzo podoba, mimo że trochę daleko od domu. Za to blisko do grilla

Ciekawa jestem, co powie pan od skarpy. Trzymam kciuki, żeby tarasiki były możliwe
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 19:13, 10 mar 2018

paulina_ns napisał(a)
Jak patrzę na Wasze zdjęcia odnoszę wrażenie,że u mnie ta wiosna jakoś w tyle jest póki co jedyne zwiastuny to wystające z ziemi na ok 1 cm kiełki tulipanów i ledwo, ledwo wystające krokusy

u mnie też marnie narazie z tulipanami ....narazie kilka sztuk dojrzałam ,a wsadziłam ich masę .....ciekawe czy wzejdą ,czy zgniły ...
Anda 19:16, 10 mar 2018

Zobacz, co znalazłam

https://pin.it/4ql2b75s6cddsu

Jakby sie nie dało zrobić tarasów, to może coś takiego?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 19:18, 10 mar 2018

Anda napisał(a)
Mnie się Twój warzywnik w tamtym miejscu bardzo podoba, mimo że trochę daleko od domu. Za to blisko do grilla

Ciekawa jestem, co powie pan od skarpy. Trzymam kciuki, żeby tarasiki były możliwe

też jestem ciekawa .....dam znać w czwartek

a z warzywnikiem -przynajmniej mniej roboty będzie

serby też postanowiłam synowi sprezentować -ma mi pomóc przesadzać .....podobają mi się bardzo ,ale jednak nie mam dla nich dobrego miejsca .....to taki mój nie dokońca przemyślany zakup jak wiele innych
Magleska 19:22, 10 mar 2018

Anda napisał(a)
Zobacz, co znalazłam

https://pin.it/4ql2b75s6cddsu

Jakby sie nie dało zrobić tarasów, to może coś takiego?

fajne ...bardzo
kamila66 19:25, 10 mar 2018

Magleska napisał(a)

wróciłaś ......fajnie
poidełko też bym chciała ,chociaz mnie na razie mało ptaszków odwiedza ....może przez psa ....nie wiem

chociaż dziś na dachu sobie jeden wróbelek siedział ,to może zwoła resztę ,że żarełko jest

U mnie mieszkają kopciuszki, co roku w szczelinie dachu mają gniazdo naprzeciw ogniska będą miały wodopój. Jak drzewa urosną to pies nie będzie już straszny i taki będą.
Johanka77 19:28, 10 mar 2018

No mocno!
Bo cała poschła była.

Jakieś 5-10 cm ma teraz. Ale to młoda, z zeszłego roku.
Magleska 19:32, 10 mar 2018

kamila66 napisał(a)

U mnie mieszkają kopciuszki, co roku w szczelinie dachu mają gniazdo naprzeciw ogniska będą miały wodopój. Jak drzewa urosną to pies nie będzie już straszny i taki będą.

masz racje ,na razie mam same małe drzewka .....a pies wariat i szczeka na nie
na razie tylko wróbelki na dachu siedziały i psa miały w nosie

nie wiem jak kopciuszki wyglądają ....ide szukac
Magleska 19:33, 10 mar 2018

Johanka77 napisał(a)
No mocno!
Bo cała poschła była.

Jakieś 5-10 cm ma teraz. Ale to młoda, z zeszłego roku.

moja też zeszłoroczna i jakoś marnie wyglada ..... przyjrzę się jej jutro dokładniej
AnkaK 19:45, 10 mar 2018

To co będzie zamiast serbów, cisy? Dużo większa się Twoja działka wydaje, pewnie fajny krajobraz robi swoje. Dmucham ciepełko na zaplanowane prace ☺