Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 16:41, 14 mar 2018

anbu napisał(a)

To patent Toszki

w takim razie i Tobie i Toszce dziękuję za ten patent
Toszce -bo przekazała Tobie ,a Tobie ,bo przekazałaś dla mnie
babka 19:01, 14 mar 2018

Hej Madzila
Kiedys wdepnełam cichaczem do Ciebie i w szoku jestem jak wciąż aktywna jesteś. Plany i realizacje godne podziwu. Czytałam, ze to nie perwszy ogród jaki tworzysz Szacun kobietko za to że ci się chce Mnie już troszkę mniej
Postaram się śledzić na bierząco

Magleska 19:09, 14 mar 2018

babka napisał(a)
Hej Madzila
Kiedys wdepnełam cichaczem do Ciebie i w szoku jestem jak wciąż aktywna jesteś. Plany i realizacje godne podziwu. Czytałam, ze to nie perwszy ogród jaki tworzysz Szacun kobietko za to że ci się chce Mnie już troszkę mniej
Postaram się śledzić na bierząco

dziękuję Olu .....plany odciągają me myśli od wszystkich złych emocji .....
a realizacje pomalutku zaczynam
dobrze ,że jest w życiu coś co jeszcze daje trochę odskoczni.....
Anitka 18:30, 15 mar 2018

Porządeczek jak się patrzy. Ja żadnego błota i trawy rozrzuconej nie widzę u ciebie, ale u siebie to już widzę Mój pies mniejszy od twojego, ale największy bałaganiarz w naszym "gospodarstwie domowym".

Ja mam tyle cięcia, że nożyczkami nawet biurowymi to bym się za żadne skarby nie wyrobiła. Chyle czoło dziewczyny
Część tnę dużymi elektrycznymi do żywopłotu, a część nożycami ręcznymi, ale takimi dłuższymi. Bukszpany zdecydowanie ręcznymi, bo ich tak nie szarpią.
polinka 18:33, 15 mar 2018

anbu napisał(a)

Nie tnę małymi nożyczkami, tylko dużymi - biurowymi
A sekatorem dziury robiłam

Też tak tnę Toszka poleciła nożyczki biurowe i to chyba najlepszy patent
MirellaB 18:43, 15 mar 2018

Rozplenice późno startują. Każdego roku mam wrażenie, że padły, a później wypuszczają i jest ok. Nie spisuj na straty jeszcze swoich
Magleska 19:07, 15 mar 2018

Anitka napisał(a)
Porządeczek jak się patrzy. Ja żadnego błota i trawy rozrzuconej nie widzę u ciebie, ale u siebie to już widzę Mój pies mniejszy od twojego, ale największy bałaganiarz w naszym "gospodarstwie domowym".

Ja mam tyle cięcia, że nożyczkami nawet biurowymi to bym się za żadne skarby nie wyrobiła. Chyle czoło dziewczyny
Część tnę dużymi elektrycznymi do żywopłotu, a część nożycami ręcznymi, ale takimi dłuższymi. Bukszpany zdecydowanie ręcznymi, bo ich tak nie szarpią.

właśnie ,jak narazie nie mam żadnych nożyc ,tylko takie akumulatorowe cudo ,ale ono jakieś tępe się zrobiło i szarpie -szkoda mi buksów tym ciąć .....
i tak narazie im odpuściłam przez zapowiadane mrozy

mam nadzieję ,że szybciutko ciepło się zrobi i będę mogła działać .....nie mogę się doczekać .....

za porządeczek dziękuję ,ale naprawdę jeszcze go nie ma
Magleska 19:08, 15 mar 2018

polinka napisał(a)

Też tak tnę Toszka poleciła nożyczki biurowe i to chyba najlepszy patent

nożyczki biurowe na liście zakupów
Magleska 19:09, 15 mar 2018

MirellaB napisał(a)
Rozplenice późno startują. Każdego roku mam wrażenie, że padły, a później wypuszczają i jest ok. Nie spisuj na straty jeszcze swoich

mam taką nadzieję ,ale te przy warzywniku naprawdę wyglądają na bardzo suche ..
..na razie je zostawię i zobaczę czy coś z nich będzie
Anitka 19:26, 15 mar 2018

Magleska napisał(a)

właśnie ,jak narazie nie mam żadnych nożyc ,tylko takie akumulatorowe cudo ,ale ono jakieś tępe się zrobiło i szarpie -szkoda mi buksów tym ciąć .....
i tak narazie im odpuściłam przez zapowiadane mrozy

mam nadzieję ,że szybciutko ciepło się zrobi i będę mogła działać .....nie mogę się doczekać .....

za porządeczek dziękuję ,ale naprawdę jeszcze go nie ma

Też to akumulatorowe cudo miałam na początku, okropnie szarpło bukszpany. No i po dwóch sezonach akumulator nie na długo wystarczał. Poszło w kąt
Na 100 % lepsze będą nożyce biurowe.
Ja na razie ogarniam porządkowo a sporo jeszcze mi zostało, o cięciu nie myślę.