Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

paulina_ns 21:25, 03 kwi 2018

Madziu, a Ty dalej działasz ja bym wokół tego placyku zrobiła jakąś rabate, to jest miejsce na basen tak? W takim razie coś kwitnącego, nie wysokiego, żeby podczas kąpieli można było podziwiać
Anda 22:05, 03 kwi 2018

Madziu, mysle, ze umbrowa warto przeniesc tak, zeby konczyla sie z koncem placyku Albo ja poszerzyc tak, zeby konczyla sie z koncem placyku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anusia 05:55, 04 kwi 2018

Magda pędzisz z prędkością światła. Lubię zdjęcia w szerszym kadrze. Jak to miejsce pod basen to najlepiej lekko przysłonić. Paulinka słusznie prawi. Najlepiej czymś wyższym.
Zajrzyj do Gosi ogród Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce strona 523. Może Cię zainspiruje.
Magleska 07:15, 04 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Madziu, a Ty dalej działasz ja bym wokół tego placyku zrobiła jakąś rabate, to jest miejsce na basen tak? W takim razie coś kwitnącego, nie wysokiego, żeby podczas kąpieli można było podziwiać

dzięki Paulinko
na pewno jakas rabatę wokół placyku chcę ,tylko nie mogę się zdecydować jak ma wyglądać ....musi być też praktyczna ,żeby do wody nie wpadały jakieś śmieci
Magleska 07:28, 04 kwi 2018

Anda napisał(a)
Madziu, mysle, ze umbrowa warto przeniesc tak, zeby konczyla sie z koncem placyku Albo ja poszerzyc tak, zeby konczyla sie z koncem placyku

ale ten koniec od strony trawnika ? prawda ....
tylko tam od strony skrzyń warzywnych muszę owocowe przesadzić i będę poszerzać tamtą rabatę .....

ech ....chyba to najlepiej wyjdzie w trakcie prac
Dzięki Ewuś
Magleska 07:28, 04 kwi 2018

Anusia napisał(a)
Magda pędzisz z prędkością światła. Lubię zdjęcia w szerszym kadrze. Jak to miejsce pod basen to najlepiej lekko przysłonić. Paulinka słusznie prawi. Najlepiej czymś wyższym.
Zajrzyj do Gosi ogród Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce strona 523. Może Cię zainspiruje.

dzięki Anusia zaraz tam zajrzę
makadamia 08:16, 04 kwi 2018

Ja bym umbrowej nie ruszała.
Monia81 11:02, 04 kwi 2018

Madziu, działasz? pomysł na szklarenkę z inspirki superowy
Umbrowej bym nie ruszała, tylko wyrównała bym ją z szerokością do placyka basenowego, ale na pewno coś wymyślisz pozdrawiam słonecznie...
Fuksja 15:07, 04 kwi 2018

Witam, a czy na pewno to dobry pomysł aby była jakaś rabata na około basenu. Tam będą dzieci latać, chlapać, woda chlorowana itp.
Kasia_CS 20:04, 04 kwi 2018

Hmmm... a moze od strony gdzie wiatry wieją (żeby też zaciszniej było w wodzie jak chłodniejszy wiaterek zawieje) to zrobić szpaler z cisów, ale taki z przerwą np po środku, żeby można bylo sobie wyjść tez tamtedy?