Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:06, 13 kwi 2018

Rejzi napisał(a)

Madziu a wilk nie przekopuje ci ogródka? Moja wariatka się uruchamia jak tylko widzi narzędzia w ręku dosłownie jak diabeł tasmanski hehe tylko na chwilę by ją z oka spuścić a wszędzie kamyczki znajduje..
Podglądać twoj ogród to jakby film akcji oglądać- akcja się coraz bardziej rozkręca i wszyscy finału ciekawi Strasznie nie mogę się doczekać gdy to wszystko u ciebie zakwitnie i się rozrośnie. Szacun za nakład pracy mimo braku czasu!

moja już niszczy coraz mniej .....jedynie kamyczki czasem fruwają przy jej tempie przebiegu ....czasem coś zadepcze ,ale ogólnie jest już grzeczna .....ale jak była młodsza ( teraz ma 3 lata )to niszczyła strasznie ....

dziękuję bardzo za komplementy .....film akcji haha

kaz742011 napisał(a)
Ale rozpierducha . Fajne zmiany, czekam na efekt końcowy. Ja też mam zamiar dzisiaj coś ogrodowo podziałać. Czas ruszyć 4 litery bo robota czeka .

dziękuję ....u Ciebie już jest pięknie .....co działasz ?
Magleska 21:08, 13 kwi 2018

Annak napisał(a)

poszukam ,tylko nie wiem ,czy będą aktualne wyślę Ci na priv
anbu 21:09, 13 kwi 2018

Ja już się straciłam gdzie co było i gdzie to zostało w następstwie ogrodowej rewolucji przeniesione Ja już tylko podziwiam efekty Waszej pracy i Twój zapał
Kasiolaaa 21:10, 13 kwi 2018

Madziu chyba i ja jutro zrobie makaron z tunczykiem ja czasami dodaje jeszcze gotowca w postaci sosu w proszku knorr sos serowy jest pychotka tylko pamietaj cebulka zeszklona utuszona pod koniec tunczyka dac i pol puszki kukurydzy nie zaluj oliwy ale tez nie do przesady no i ja kupuje tunczyka rio mare
Magleska 21:13, 13 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Idziesz z robotą jak torpeda co dzień jestem i podglądam

ja .....Ty to idziesz jak rakieta ......jeszcze na takim areale 5 razy większym od mojego hihi ....
.ja też u Ciebie jestem obowiązkowo codziennie ....robale z bliska widziałam ,a zaraz zamierzam nadrobić co nowego
buziaki

Monia81 napisał(a)
Superowo ci te zmiany wychodzą, już jest piknie, fajnie te skrzynki będą w tym miejscu wyglądać, blisko będziesz miała do nich dobrze, że syn dał się wykorzystać do pomocy

żebyś słyszała ile przy tym było gadania ......ech .....młodzież .....ale ważne ,że pomógł

Kasia_CS napisał(a)
No to chyba będzie jedna z najszybciej wykonanych metamorfoz na forum

A kulinarnie jak się zrobiło, haha!

jaka tam najszybsza były szybsze

ale za to jakie fajne proste przepisy ....jutro będę robić taki makaron z tuńczykiem
Magleska 21:18, 13 kwi 2018

anbu napisał(a)
Ja już się straciłam gdzie co było i gdzie to zostało w następstwie ogrodowej rewolucji przeniesione Ja już tylko podziwiam efekty Waszej pracy i Twój zapał

efekt końcowy się liczy .....nie waże co było
żyj dziś ,bo wczoraj nie wróci ,a jutro może nie nadejść ......takie mam motto życiowe

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu chyba i ja jutro zrobie makaron z tunczykiem ja czasami dodaje jeszcze gotowca w postaci sosu w proszku knorr sos serowy jest pychotka tylko pamietaj cebulka zeszklona utuszona pod koniec tunczyka dac i pol puszki kukurydzy nie zaluj oliwy ale tez nie do przesady no i ja kupuje tunczyka rio mare

nie wiem jakiego mam tego tuńczyka .....ale napewno będę jutro smakować ,tym bardziej ,że dziecko na wegetarianizm chce przejść .....więc przepis na czasie
dziękuję
a teraz lecę zaległości poczytać
Kasiek 21:18, 13 kwi 2018

Film z akcja i aktorka...super sie oglada
mrokasia 21:26, 13 kwi 2018

Magda, podoba mi się ten placyk i skrzynie warzywne obok, Kratki w winoroślą też będziesz przenosić?
Rejzi 21:33, 13 kwi 2018

Magleska napisał(a)

moja już niszczy coraz mniej .....jedynie kamyczki czasem fruwają przy jej tempie przebiegu ....czasem coś zadepcze ,ale ogólnie jest już grzeczna .....ale jak była młodsza ( teraz ma 3 lata )to niszczyła strasznie ....

dziękuję bardzo za komplementy .....film akcji haha

Ha ha ha jakbym moją na tym zdjęciu widziała, jej piłki też tak wyglądają i kicholek z gliny upaćkany też prawie 3 latka. Całe szczęście jedyne co ześrutuje to swoje zabawki
iwka 21:51, 13 kwi 2018

Podziwiam kawał dobrej roboty a dopiero polowa kwietnia latem będziesz się tylko opalać