skończyłam przeróbki w brzozowo -umbrowej ,zostało do zrobienia obrzeże i kora.....dużo kory ....ech
za chwilę mój wątek przestanie pędzić ,bo oprócz dosadzania kwiatów żadnych rewolucji nie planuję
jeszcze kosmetyka ,obrzeża ,kora ,kamyczki ....i na ten sezon koniec ze zmianami
pogrupowałam to co tam było ,dodałam zimozielnych akcentów i tak to wyszło
niektóre wrzosy marne ....narazie dałam im szanse
buziaki
poprawię się
na razie zrobiłam do końca placykową i brzozowo-umbrową
za dokończenie wiśniowej wezmę się w sobotę
tu drzewka są opalikowane i uwiązane .....starymi rajstopami hihi
mam nadzieję ,że będą trzymać pion
Madzia masz tak czyściutko i poukładane, że się martwię czy się moim ogrodem nie rozczarujesz
U mnie czyściutko nie będzie bo bylinówek nie jestem w stanie opielić, jest beton i chwasty na amen w nim zabetonowane rosną
Trocinowe prawie skończone z plewieniem , ale trocin nie zdążymy dosypać, bo podlewanie zajmuje całe popołudnia, z nieba nadal ani kropli wody.
spokojnie
te róże ,to już sama nie pamiętam ,która jest która ....poobserwuję w sezonie i najwyżej pozamieniam miejscami .....
jarzmiankę na razie tam zostawię ,bo nie mam na nia pomysłu ....niech troszkę sie rozrośnie- jak w przechowalniku
na pewno dodam tam jeżówki białe ,i inne kwiaty ,jak znajdę to tą drakiew kaukaską
myślę jeszcze o ostróżkach ? ,orlikach ? na pewno chcę mieć dużo kwiatów bo lubię
miłorząb przeżył przeprowadzkę
wiśniowa nie skończona
króluje tam bordo ,żółty i biały ...
jak niebieski dodam ,to będzie ok ,czy za dużo ?
O mamusiu, jaki porządek na tych rabatach!
Ani się obejrzysz i wszystko pójdzie w górę i wszerz .
Z tą korą to masz rację - ile by się nie kupiło zawsze będzie za mało .
Placyk bardzo mi się podoba . Jakiś parasol tam przewidujesz?