Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 22:41, 12 maj 2018

żyję ,żyję nie było tak zle -byłam tak znieczulona ,że nic nie czułam do popołudnia ,teraz też nafaszerowana lekami ..
..poodpisuję jutro
niestety nie udało się jednoczasowo,bo jakieś ubytki kostne są -implant za 4 miesiące ....nie będę Was zanudzć ....ale długa droga jeszcze i kupa kasy
eVka 22:47, 12 maj 2018

Magleska napisał(a)
żyję ,żyję nie było tak zle -byłam tak znieczulona ,że nic nie czułam do popołudnia ,teraz też nafaszerowana lekami ..
..poodpisuję jutro
niestety nie udało się jednoczasowo,bo jakieś ubytki kostne są -implant za 4 miesiące ....nie będę Was zanudzć ....ale długa droga jeszcze i kupa kasy

jolka 07:57, 13 maj 2018

Doczekasz się runianki, takiej jak moja Ona szybko przyrasta. Pięknie masz! Te skarpy tworzysz z taką lekkością.. i znakomicie Ci wychodzi. Wszystko zadbane, równiutki. Bardzo przyjemnie się ogląda takie kadry.. Cud-miód Miłej niedzieli również!
Magleska 08:01, 13 maj 2018

Anda napisał(a)
Piękne te białe czochy Moje białe zmarzły i nie zakwitły.
Orliki też śliczne. Moje zaczynają kwitnąć i jestem ciekawa ich kolorów w tym roku

Trzymam kciuki za dentystę, tzn. za Ciebie. Nię będzie tak źle

nie było tak zle

czochy mnie zachwyciły bardzo mus jesienią dosadzić ,żeby było ich więcej

orlików miałam w zeszłym sezonie dużo więcej ,ale wyginęły ....zostały tylko białe ,a te ciemne dokupiłam -liczę na to ,że się rozsieją
dosadziłam też tą drakiew ,ale na razie mało ją widać .....pewnie roszady na wiśniowej będę robić jeszcze w kwiatach ....na razie obserwować będę co i jak kwitnie i co z czym mi gra lub nie
wiśniowa to zbieranina ,ale chciałabym ,żeby była kwitnąca i kolorowa

Magleska 08:03, 13 maj 2018

paulina_ns napisał(a)

Ja też tak ciągle mówię, a już znalazłam miejsce na kolejną rabate haha, ale na spokojnie, najpierw muszę skończyć te co zaczęłam

zawsze sobie znajdziemy miejsce na nowe rabatki
a pózniej będziemy przerabiać stare i tak na okrągło
Magleska 08:05, 13 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja tam się nie nudzęMasz tyyyle roślin, że na nudę nie ma miejsca

byłam u Ciebie nowe nabytki widziałam ,u Ciebie ,to dopiero nie ma nudy
Miłej Niedzieli
Magleska 08:07, 13 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

Oj tam, oj tam. Ja widzę jeszcze spory kawałek trawnika.

na razie tego trawnika broni reszta rodziny ....jakby co najmniej oni coś z nim robili
czekam na trawke ,żeby te gołe placki po umbrowej zarosły
Miłej Niedzieli
Magleska 08:10, 13 maj 2018

MirellaB napisał(a)

Czosnki podziwiam Obrywasz im brzydkie liście?

tak Mirella ...obcięłam liście ,bo mnie drażnily ,a teraz żałuję ..

..chociaż Anulajda mnie pocieszyła ,że kiedyś obcięła i jej zakwitły ponownie ..
.
na pewno będę je dosadzać jesienią
Miłej Niedzieli
Magleska 08:15, 13 maj 2018

Anitka napisał(a)
Ty to masz tempo Madziu. Wszystko zrobione, ale i tak nie wierzę, że będziesz teraz już tylko leżeć i na wszystko patrzeć. Chyba, że szkółki dadzą ci zakaz wejścia w tym sezonie. Zobaczysz coraz to nowe kwiatki będą do ciebie się uśmiechać. Białe ostróżki będą super.
Jak to wszystko się rozrośnie to będzie ślicznie.
Trzymam kciuki za wizytę u dentysty. Nie wiem niestety co cię czeka, bo nigdy nawet nie miałam leczonego zęba kanałowo, a jakieś niewielkie dziury zawsze bez znieczulenia leczę

dziękuję za kciuki ,nie było zle i przeżyłam
na pewno kwiaty będę dosadzać .....skończyłam z drzewami i krzewami ....na drobnicę zawsze się jakaś dziura znajdzie
zresztą poczekam ,aż przyjedziecie do mnie i zaczniecie mówić co z czym jest nie tak i co mam przesadzić hihi
Miłej Niedzieli
Magleska 08:17, 13 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
No i nadrobilam! jakoś nie chce mi się wierzyć, ze teraz będziesz tylko patrzeć jak roślinki rosną.. zawsze coś się znajdzie, co będziesz chciała jeszcze zmodyfikować, bo same prace pielęgnacyjne Ci nie wystarczą

Wiesz co bym jeszcze zrobiła? Chyba, że wilczyca i tak rozrzuci to bez sensu.. sprobowalabym zasłonić korą podstawy lamp

Bardzo mnie to foto ujęło! Świetne odcięcia kolorów

dziękuję Kasiu
z korą przy lampach nie ma szans ....i tak muszę kamyczki z kory wyciągać czasem

trzymam kciuki za Was w tym szpitalu