Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Iwonka 07:45, 14 maj 2018

Gdzie takie piękne azalie i rododendrony? Wczorajsza niedziela była idealna na taki spacer. Oszaleć można widząc takie dorodne okazy
Monia81 08:42, 14 maj 2018

Madziu ależ miałaś cudowny spacer wśród tych pięknych kwasolubów kwitnących, no cudnie to wygląda
No a problemy stomatologiczne to też znam... dobrze że już lepiej a będzie jeszcze lepiej jak już będziesz miała po... buziaczki posyłam i przyjemnego tygodnia ci życzę
DorKa 09:26, 14 maj 2018

Magleska napisał(a)
żyję ,żyję nie było tak zle -byłam tak znieczulona ,że nic nie czułam do popołudnia ,teraz też nafaszerowana lekami ..
..poodpisuję jutro
niestety nie udało się jednoczasowo,bo jakieś ubytki kostne są -implant za 4 miesiące ....nie będę Was zanudzć ....ale długa droga jeszcze i kupa kasy

współczuję Madzia ale pomyśl,że zdążyłaś już tyle kasy wydać na ogród i jest już pięknie Gdyby się to wcześniej przytrafiło to pewnie wybór ząb czy ogród byłby pewny. Buziaki!
Kindzia 10:29, 14 maj 2018

Mam korą wysypane tam gdzie się da i praktycznie nie plewię. Od czasu do czasu coś zielonego niepożądanego się pojawi, od razu wyrywam i tyle Gdybym jeszcze róże i salonową mogła wysypać...ale warunki nie pozwalają

Skarpę plewiłam cały weekend zawsze, od lipca zeszłego roku mogę o tym paskudnym zajęciu zapomnieć
Magleska 11:57, 14 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Ale burza kolorów

na żywo piękniejsza nie miałam aparatu ,tylko telefonem pocykane

effka napisał(a)
Piękny ogród rodkowo-azaliowy, jak nasze Wojsławice.

to Pisarzowice szkółka i ogród pokazowy

Anusia napisał(a)
Piękne kolorki. Co do ostróżek no to raczej przysłonią róże. W pierwszym sezonie nie będą takie wysokie ale w drugim. U mnie szaleją

właśnie sama nie wiem jakie te moje róże tam są -nie pamiętam już która ,jest która i bardzo doświadczalnie tą rabatę traktuję .....muszę ją poobserwować w sezonie i pozamieniać miejscami jakby co ...najwyżej ostróżki dam za róże
Magleska 11:59, 14 maj 2018

malgol napisał(a)
Witam się u Ciebie bo chyba pierwszy raz tu trafiłam A tu taki piękny i wypasiony skalniak! Kloniki piękne, będę obserwować jak sobie radzą bo tez je uwielbiam a mam tylko jednego z
No i skarpę masz pięknie zagospodarowaną Podobają mi się ogrody z takim zróżnicowaniem terenu. na pewno duzo pracy wymaga. Będę zaglądać

bardzo dziękuję za tyle miłych słów niestety jeszcze do Ciebie nie dotarłam ,na razie obejrzałam wizytówkę i postaram sie wieczorkiem u Ciebie zapoznać ....bo po wizytówce ,to widzę piękny ogród
Magleska 12:01, 14 maj 2018

Monia81 napisał(a)
Madziu ależ miałaś cudowny spacer wśród tych pięknych kwasolubów kwitnących, no cudnie to wygląda
No a problemy stomatologiczne to też znam... dobrze że już lepiej a będzie jeszcze lepiej jak już będziesz miała po... buziaczki posyłam i przyjemnego tygodnia ci życzę

dziękuję .....najgorsze teraz te 4 miesiące czekania ....ale jakoś trzeba wytrzymać ...nie mam wyjścia

widziałam ,że zaczełaś bylinową przy tarasie wpadnę pózniej pooglądać
buziaczki
Makusia 12:06, 14 maj 2018

Cudniasto z korą i to jeszcze taką drobniutką! Mniam!
Fajną wyprawę w świat azalii sobie zafundowałaś
Magleska 12:10, 14 maj 2018

DorKa napisał(a)

współczuję Madzia ale pomyśl,że zdążyłaś już tyle kasy wydać na ogród i jest już pięknie Gdyby się to wcześniej przytrafiło to pewnie wybór ząb czy ogród byłby pewny. Buziaki!

i tak prawie rok mi się udało przeciągnąć tą marną sytuację -pod koroną porcelanową pękł korzeń i póki się trzymał na tymczasowo ,to strach powodował ,że unikałam dalszego postępowania .....ale po wekendzie majowym już nie było wyjścia niestety....
bardzo się nastawiłam ,że jednoczasowo sie uda zrobić ten implant....ale niestety ech......rekonstrukcja kości potrzebna była ....
cóż ,to tylko 4 miesiące ,a przy obecnych technikach ,to i tak nic nie widać na szczęście
i niestety temat dokupywania kwiatków na razie stanął w miejscu -trzeba odkładać na zęba
dobrze ,że już większość porobiłam do tej pory ....
buziaki
Magleska 12:11, 14 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Mam korą wysypane tam gdzie się da i praktycznie nie plewię. Od czasu do czasu coś zielonego niepożądanego się pojawi, od razu wyrywam i tyle Gdybym jeszcze róże i salonową mogła wysypać...ale warunki nie pozwalają

Skarpę plewiłam cały weekend zawsze, od lipca zeszłego roku mogę o tym paskudnym zajęciu zapomnieć

dobra wiadomośc mam nadzieję ,że u mnie też tylko sporadycznie będą wychodzić