Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

sylwia_slomc... 22:52, 11 maj 2018

Magleska napisał(a)

w znieczuleniu miejscowym .....oj grubsza -korzeń pęknięty ...ech ....stracha mam
a bez znieczulenia ,to nie dałabym sobie nic zrobić - podziwiam

rojnikowa ...musi się rozrosnąc zanudzam tymi samymi kadrami ,ale mój ogródek 5 razy mniejszy niż Twój

mój warzywniczek

Ja tam się nie nudzęMasz tyyyle roślin, że na nudę nie ma miejsca
la_estrellita 23:32, 11 maj 2018

Magleska napisał(a)

e tam ....z miejsca a na miejsce b i z miejsca c na a .....takie zmiany na pewno będą ....ale na razie żadnych nowych rabat nie tworzę
nie mam już miejsca

Oj tam, oj tam. Ja widzę jeszcze spory kawałek trawnika.
MirellaB 03:41, 12 maj 2018

i z przedogródka kadr

Czosnki podziwiam Obrywasz im brzydkie liście?
Anitka 07:31, 12 maj 2018

Ty to masz tempo Madziu. Wszystko zrobione, ale i tak nie wierzę, że będziesz teraz już tylko leżeć i na wszystko patrzeć. Chyba, że szkółki dadzą ci zakaz wejścia w tym sezonie. Zobaczysz coraz to nowe kwiatki będą do ciebie się uśmiechać. Białe ostróżki będą super.
Jak to wszystko się rozrośnie to będzie ślicznie.
Trzymam kciuki za wizytę u dentysty. Nie wiem niestety co cię czeka, bo nigdy nawet nie miałam leczonego zęba kanałowo, a jakieś niewielkie dziury zawsze bez znieczulenia leczę
Kasia_CS 08:49, 12 maj 2018

No i nadrobilam! jakoś nie chce mi się wierzyć, ze teraz będziesz tylko patrzeć jak roślinki rosną.. zawsze coś się znajdzie, co będziesz chciała jeszcze zmodyfikować, bo same prace pielęgnacyjne Ci nie wystarczą

Wiesz co bym jeszcze zrobiła? Chyba, że wilczyca i tak rozrzuci to bez sensu.. sprobowalabym zasłonić korą podstawy lamp

Bardzo mnie to foto ujęło! Świetne odcięcia kolorów

Iwonka 12:07, 12 maj 2018

Ale fajne zdjęcia porobiłaś, już coraz bardziej znam twój ogród Miejscami trochę mój przypomina, chodzi mi o ten mix roślin. Podobają mi się te dwa buki pendula przy zejściu z tarasu. Fajnie, że widać będzie też klony. Ja mam jednego, pięknego już po latach, ale w tak beznadziejnym miejscu, że aż szkoda. Będę robić taki mini szpaler, jak masz z cisów wokół miejsca na stół i krzesła. Jaka to odmiana? Zależy na czymś wolno rosnącym i nie za wysokim.
Śliczny jest taki nowy, młody ogród
Figielka 12:16, 12 maj 2018

Czy ja dobrze widzę , białe czosnki ? Fajne. Muszę pamiętać żeby jesienią dosadzić.
anpi 12:53, 12 maj 2018

Nawet warzywniaczek wysypany korą?Elegancko
UrsaMaior 21:27, 12 maj 2018

Magleska napisał(a)

w znieczuleniu miejscowym .....oj grubsza -korzeń pęknięty ...ech ....stracha mam a bez znieczulenia ,to nie dałabym sobie nic zrobić - podziwiam

Eee tam, w znieczuleniu nic nie poczujesz, nie ma czego się bać Jedynie po może pobolewać, u mnie po dolnych 8-kach promieniowało na szyję.
A warzywniczek i resztę widoków to Ty masz pierwsza klasa! Nie to co u mnie ehh...
eVka 22:37, 12 maj 2018

Madziu, żyjesz? Jak tam po dentyscie?
Białe kulki czochów przepiękne, mus kupić na jesień. Super ci ten ogród wyszedł, Wielka zmiana!