Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 08:20, 13 maj 2018

Iwonka napisał(a)
Ale fajne zdjęcia porobiłaś, już coraz bardziej znam twój ogród Miejscami trochę mój przypomina, chodzi mi o ten mix roślin. Podobają mi się te dwa buki pendula przy zejściu z tarasu. Fajnie, że widać będzie też klony. Ja mam jednego, pięknego już po latach, ale w tak beznadziejnym miejscu, że aż szkoda. Będę robić taki mini szpaler, jak masz z cisów wokół miejsca na stół i krzesła. Jaka to odmiana? Zależy na czymś wolno rosnącym i nie za wysokim.
Śliczny jest taki nowy, młody ogród

dziękuję bardzo bardzo .....mówiłam Ci ,że u mnie mix i chaos

a cisy moje to hicksii ,takie promocyjne z pobliskiej szkółki -będę je ciąć ....bo tam przy placyku nie chcę ,żeby były za wysokie -jeszcze z 10 cm dam im urosnąć
Magleska 08:25, 13 maj 2018

Figielka napisał(a)
Czy ja dobrze widzę , białe czosnki ? Fajne. Muszę pamiętać żeby jesienią dosadzić.

białe czosnki Mount Everest szał biedronkowych zakupów

anpi napisał(a)
Nawet warzywniaczek wysypany korą?Elegancko

dziękuję

UrsaMaior napisał(a)

Eee tam, w znieczuleniu nic nie poczujesz, nie ma czego się bać Jedynie po może pobolewać, u mnie po dolnych 8-kach promieniowało na szyję.
A warzywniczek i resztę widoków to Ty masz pierwsza klasa! Nie to co u mnie ehh...

żyję i mam się już dobrze ,chociaż na prochach
dziękuję za komplementy
Miłej Niedzieli

effka napisał(a)
Madziu, żyjesz? Jak tam po dentyscie?
Białe kulki czochów przepiękne, mus kupić na jesień. Super ci ten ogród wyszedł, Wielka zmiana!

żyję
czochy są cudowne ...i tak jak pisałam już ,zamierzam ich jeszcze dosadzić dużo
dziękuję za komplementy ....pomimo ,że podobaja mi sie ujednolicone ogrody ,to jednak u siebie wolę kolorowy zawrót głowy ,albo inaczej mówiąc chaos

Magleska 08:27, 13 maj 2018

jolka napisał(a)
Doczekasz się runianki, takiej jak moja Ona szybko przyrasta. Pięknie masz! Te skarpy tworzysz z taką lekkością.. i znakomicie Ci wychodzi. Wszystko zadbane, równiutki. Bardzo przyjemnie się ogląda takie kadry.. Cud-miód Miłej niedzieli również!

bardzo bardzo dziękuję staram się i to dzięki Wam i forum tak zmienił się mój ogród ,że w końcu mi sie podoba

a runianka niech sobie rośnie szybciutko

Miłej Niedzieli
mrokasia 09:56, 13 maj 2018

Ja na swoją runiankę, sadzoną w zeszłym roku byłam cięta, nawet byłam gotowa ją wiosną wymienić na coś innego, bo siedziała i ani drgnęła a w zimie to tak sobie wyglądała. A ona ruszyła . I teraz bardzo jestem zadowolona, że nie miałam czasu jej eksmitować. Może i u Ciebie tak będzie - jak się zadomowi to w przyszłym roku zarośnie Ci rabaty .

Poczytałam o problemach stomatologicznych. Współczuję, znam temat. Sama powinnam teraz zrobić implant ale jakoś trudno mi się zebrać i świadomie zdecydować na ponowne wiercenie i czasowe wyłączenie z życia.

Buziaki
Anusia 10:26, 13 maj 2018

Magda fajnie wszystko wygląda. Widzę, że zastosowałaś korę przekompostowaną na rabatach. Ja też chcę zakupić. Mam nadzieję, że nie przepuści ziela. U mnie też wschodzi trawa i .. chaszcze wrr.
SlonecznyOgrod 13:51, 13 maj 2018

Ej no ale gęsto sie zrobiło, fajnie. Coraz więcej widać
Dobrze widzę ostróżki masz cały rząd czy to może cos innego?
Basilikum 14:03, 13 maj 2018

Magleska napisał(a)

nie nadążam z forum ,u Was wszystkich moich ulubionych mam zaległości....

ha ja tez. Wlasnie doczytuje u Ciebie troche wstecz i podziwiam rabaty.Skalniakaowasuper bym napisala ale inne wcale nie gorsze
Basilikum 14:38, 13 maj 2018

Doczytalam o zebie, dobrze, ze juz po rwaniu. Teraz niech sie goi. Moj Emus rok temu zeba stracil i to calkiem z przodu. Rok mu zabralo, by nowego dostac(bo sie zagoic musialo, bo czasu nie mial, bo znw trzeba trzy miesiace odczekac.

Kloniki sliczne zakupilas
moj sie sieje i mam przedszkole klonikowe No i tne go a jakze, ak ma za nisko galezie to je ciacham. My kolo niego chodzimy wiec nie moze byc za niski. No i jak jedna galaz w gore wystrzelila niesymetracznie to tez ja ciachlam.
gierczusia 17:43, 13 maj 2018

Ja nie mogę ale lecisz no i czosnki przecudowne
Magleska 22:07, 13 maj 2018

mrokasia napisał(a)
Ja na swoją runiankę, sadzoną w zeszłym roku byłam cięta, nawet byłam gotowa ją wiosną wymienić na coś innego, bo siedziała i ani drgnęła a w zimie to tak sobie wyglądała. A ona ruszyła . I teraz bardzo jestem zadowolona, że nie miałam czasu jej eksmitować. Może i u Ciebie tak będzie - jak się zadomowi to w przyszłym roku zarośnie Ci rabaty .

Poczytałam o problemach stomatologicznych. Współczuję, znam temat. Sama powinnam teraz zrobić implant ale jakoś trudno mi się zebrać i świadomie zdecydować na ponowne wiercenie i czasowe wyłączenie z życia.

Buziaki

z tym implantem niestety w czasie się odciągło ubytek w kości 4 miesiące czekania na wygojenie i dopiero będzie można robić ...ech ....nie mam wyjścia ...

a runianka nabiera pomalutku zastanawiam sie ,czy można takie młodziaki czymś zasilić
spacerek w Dniach Azalii zdjęcia nie oddają uroku -telefonem niestety

buziaki wieczorne