Eeeee....ale fajnie u Ciebie! Już letnio rzekłabym! Moja lawenda dopiero podchodzi do bloków startowych. A to trawiszcze takie gigantyczne, to co to to?
dzięki Sylwia staram się jak mogę ,aby ten mój kawałek był ładny trochę tam za dużo gatunków ,ale jakoś nie potrafiłam wybrać mało ....będę obserwować i najwyżej delikatne korekty wprowadzać
nie fochaj byłam ,ale wiesz ,że ja kiepska w planowaniu raczej na spontanie jadę
mieszkasz w zimniejszym regionie za to dłużej Ci będzie kwitła
Kasiu tak ,to pełnik ,ale mam go od 2 tygodni ,nie wiem jak dalej będzie sie sprawował .....mam go na pełnym słońcu cały dzień ....ta rabata taka doświadczalna trochę
dziękuję Makusiu to trawiszcze na skalniaku ,to rozplenica hameln ....tam jeszcze 2 są dosadzone ,ale maleństwa i jakoś słabo narazie ruszają
dziękuję Kasiu ...te wisienki były wcześniej w przedogródku ,a po rewolucjach trafiły na tyły przycinałam je na krótko w zeszłym i tym sezonie ....mam nadzieję ,że ładnie się zagęszczą .....jedynie przez to cięcie ,to słabo kwitły -może z 5 kwiatów było
rozchodniki moje małe może na fotce takie duże się wydają
jedna z róż już ma pączki i dziś na kolejnych dwóch twż dojrzałam .....niestety przez te roszady ,póki nie zakwitną ,to nie wiem ,która jest która
Do Krk się wybieram ......chyba ,że coś niepożądanego po drodze się wydarzy
a w czerwcu czekam na Was u mnie
Dzięki Madziu za miłe słowa. Pięknie u Ciebie rosną te trawy, a ta rozplenica Hameln cudna. A i rozchodniki wśród płaskich kamieni wyglądają przepięknie. Wszystko nabierze ciała, tylko trzeba poczekać. U mnie też te trawki takie małe i co rusz to któraś wypada, trochę dokupywałam ale już powiedziałam - dość. Pozdrawiam.
Fajna wycieczkę miałaś. Fajni się zrelaksować po wizycie u dentysty w takim miejscu
Runianki nie zasilaj, musi iść teraz w korzeń nie w zielone. Ona wymaga cierpliwości. Tak już ma. Zobaczysz jak ruszy to będziesz ją przycinać musiała.
macham deszczowo dziwne i nieznane dotąd uczucie mnie ogarnia tj cieszę się ,że nic w ogrodzie robić nie można Spoglądam co dzień przez okno i wszystko rośnie w oczach