Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Kasia_CS 09:09, 16 maj 2018

Ty masz pełnika, czy mi się źle wydaje? Na jakim stanowisku rośnie? Bo u mnie od jesieni w doniczce zadolowany i nie wiem w sumie gdzie go wsadzić
Makusia 10:54, 16 maj 2018

Eeeee....ale fajnie u Ciebie! Już letnio rzekłabym! Moja lawenda dopiero podchodzi do bloków startowych. A to trawiszcze takie gigantyczne, to co to to?
Kindzia 11:31, 16 maj 2018

Mam młodą wisienkę ozdobną, też takie maleństwo...przycięłam jej każdą gałązkę, mam nadzieję, że szybciej się zagęści.

Ale już ładnie!!!
abiko 11:53, 16 maj 2018

Jej ale masz piekne rozchodniki, czemu u mnie takie wielkie nie rosną
Róże zaczynają, nie wybierzesz się do KRK znowu?
Magleska 20:31, 16 maj 2018

Monia81 napisał(a)
Wiśniowa ciała nabierze, szybciej niż myślisz tylko cierpliwości trzeba... będzie fajnie buziam Madziu

Dziękuję na to liczę ,że ciała nabierze teraz na razie mam plan dbać i obserwować to co jest
buziaki

Johanka77 napisał(a)

Też lubię
Baaardzo!

cieszę się ,że nie tylko ja

mrokasia napisał(a)
Jestem fanką Twojego skalniaka .

fajnieee
Magleska 20:36, 16 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pięknie będzie jak nabiorą masy, a właściwie już jest
Pisarzowickie azalie są piękne i pachnące, trzy sztuki dwa lata temu sobie przywiozłam, a w zasadzie Kondzio nas przywiózł

dzięki Sylwia staram się jak mogę ,aby ten mój kawałek był ładny trochę tam za dużo gatunków ,ale jakoś nie potrafiłam wybrać mało ....będę obserwować i najwyżej delikatne korekty wprowadzać

Johanka77 napisał(a)

No fffiesz! Foch...

nie fochaj byłam ,ale wiesz ,że ja kiepska w planowaniu raczej na spontanie jadę

la_estrellita napisał(a)
To nie fair. U Ciebie wszystko już kwitnie a u mnie lawenda dopiero listki wypuściła i nie wygląda jak kupka badylków.

mieszkasz w zimniejszym regionie za to dłużej Ci będzie kwitła

DorKa napisał(a)
a mnie się wiśniowa podoba, zresztą jak wszystkie inne buziaki Madzia.

Buziaki Dorka cieszę się ,że Ci się podoba
Magleska 20:44, 16 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ty masz pełnika, czy mi się źle wydaje? Na jakim stanowisku rośnie? Bo u mnie od jesieni w doniczce zadolowany i nie wiem w sumie gdzie go wsadzić

Kasiu tak ,to pełnik ,ale mam go od 2 tygodni ,nie wiem jak dalej będzie sie sprawował .....mam go na pełnym słońcu cały dzień ....ta rabata taka doświadczalna trochę

Makusia napisał(a)
Eeeee....ale fajnie u Ciebie! Już letnio rzekłabym! Moja lawenda dopiero podchodzi do bloków startowych. A to trawiszcze takie gigantyczne, to co to to?

dziękuję Makusiu to trawiszcze na skalniaku ,to rozplenica hameln ....tam jeszcze 2 są dosadzone ,ale maleństwa i jakoś słabo narazie ruszają

Kindzia napisał(a)
Mam młodą wisienkę ozdobną, też takie maleństwo...przycięłam jej każdą gałązkę, mam nadzieję, że szybciej się zagęści.

Ale już ładnie!!!

dziękuję Kasiu ...te wisienki były wcześniej w przedogródku ,a po rewolucjach trafiły na tyły przycinałam je na krótko w zeszłym i tym sezonie ....mam nadzieję ,że ładnie się zagęszczą .....jedynie przez to cięcie ,to słabo kwitły -może z 5 kwiatów było

abiko napisał(a)
Jej ale masz piekne rozchodniki, czemu u mnie takie wielkie nie rosną
Róże zaczynają, nie wybierzesz się do KRK znowu?

rozchodniki moje małe może na fotce takie duże się wydają
jedna z róż już ma pączki i dziś na kolejnych dwóch twż dojrzałam .....niestety przez te roszady ,póki nie zakwitną ,to nie wiem ,która jest która
Do Krk się wybieram ......chyba ,że coś niepożądanego po drodze się wydarzy
a w czerwcu czekam na Was u mnie
basia3012 22:44, 16 maj 2018

Dzięki Madziu za miłe słowa. Pięknie u Ciebie rosną te trawy, a ta rozplenica Hameln cudna. A i rozchodniki wśród płaskich kamieni wyglądają przepięknie. Wszystko nabierze ciała, tylko trzeba poczekać. U mnie też te trawki takie małe i co rusz to któraś wypada, trochę dokupywałam ale już powiedziałam - dość. Pozdrawiam.
Anitka 23:13, 16 maj 2018

Fajna wycieczkę miałaś. Fajni się zrelaksować po wizycie u dentysty w takim miejscu
Runianki nie zasilaj, musi iść teraz w korzeń nie w zielone. Ona wymaga cierpliwości. Tak już ma. Zobaczysz jak ruszy to będziesz ją przycinać musiała.
DorKa 07:47, 17 maj 2018

macham deszczowo dziwne i nieznane dotąd uczucie mnie ogarnia tj cieszę się ,że nic w ogrodzie robić nie można Spoglądam co dzień przez okno i wszystko rośnie w oczach