dziękuję Ewuś to dzięki TOBIE jest tak ....jestem, Ci bardzo bardzo wdzięczna za pomoc .....w końcu patrzę z chęcią na tą rabatę,wszyscy znajomi są zachwyceni wraz ze mną
dla przypomnienia-trochę historii- było tak
a teraz tak
może nie pytają o firmę ,bo wiedzą ,że sama robiłam .....za to każą wymyślać u nich ......
nawet jeden przedogródek u koleżanki zrobiłam .....znaczy pomagałam tylko ....ale nie mam fotki ....
.tylko oni chcieli nic kłopotliwego ,same zimozielone i drzewko
na dobranoc troche chaosu
nie umiem ładnych portretów roślinnych robić ,same szersze kadry cykam
o trawę muszę troche powalczyć ,bo jest masakryczna .....
obrzeża zrobić .....robiłaś już te z profili ? może na takie sie skuszę
Magda nie bylo tak zle bylo poprostu inaczej zmienilas plan pod jakims wplywem.
Marudzilas ale wszystko ladnje wyszlo. Mowilam, ze bez doradztwa poradzilas sobie poprzednio to i teraz sobie poradzisz.
Jak rosliny sie rozrosna znowu bedziesz przerabiac.
Moj skalniak zarosnjety roslinami i skrzypem. Mialam go dzisiaj pedzelkowac srodkiem, ale nke zdazylam. Przez 3 lata tak sie wszystko rozroslo, ze. Kamkeni nie widac.
Madziula metamorfoza jest świetna! A swoją drogą w sumie fajnie sobie dałaś poszaleć, że front i tył inny, bo tak Ci w duszy gra zupełne jakbyś mają dwa ogrody
dziękuję Elu
liczę się z tym ,że rosliny będą się rozrastać ,niektóre wypadać itp. .....ale na razie nie przeszkadza mi to lubię grzebać w ziemi
Miłej Niedzieli
....hihi .....bo lubię i poukładane i szaleństwo kolorowe trzeba to było jakoś ze sobą połączyć nie mogłabym mieć ogrodu takiego poukładanego .....za bardzo lubię kwiaty
kadr z placykowej .....jeżówki rosną .....tam będzie monotonnie -same białe jeżówki ,beatlesy
Miłej Niedzieli