Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

DorKa 08:25, 22 maj 2018

Madzia czym ty ta lawendę karmisz ? Co to za trawka taka wybujała na fotce wyżej ? Sorry,że Cie tak ciągle o coś pytam ale muszę wybrać jeszcze sporo roślin a u kogoś najłatwiej
beata_m 21:36, 23 maj 2018

chwal się chwal przedogródek wyszedł Ci na medal i po to forum żeby się dzielić swoimi sukcesami ogrodowymi trawka pięknie rośnie ... buziaczki zostawiam
Kasiolaaa 22:03, 23 maj 2018

ale Madziu masz lawende i macierzanke sliczne pelny rozkwit masz czym oko pocieszyc u mnie lawenda w powijakach a zakwitnie moze w lipcu z jej ruchami hihi
BKosimkArt 22:08, 23 maj 2018

Kurde u Ciebie to wszędzie pięknie, gdzie nie spojrzeć...
eVka 22:11, 23 maj 2018

Madzia, myślałam o Tobie wczoraj jak przerabiałam rabatę, wykopywałam wielkie rośliny i przesadzałam i sobie myślałam, jak ta Magleska ma siły co chwilę coś przerabiać...???!!!

Klony Twojw kocham, szukam u siebie limonkowego klona do półcienia ale ceny zabijają za większe a maluszki będą dlugo rosły...
Makusia 08:36, 24 maj 2018

Klony to Ty chyba dostawałaś za każde świadectwo z paskiem
Co wchodzę, to widzę kolejnego- ile Ty ich wszystkich masz?! Te w szpalerze, to klony, tak?

A! I cisy piękne, ale chyba się powtarzam?
Magleska 21:52, 24 maj 2018

mrokasia napisał(a)
Wow, masz już kwitnącą lawendę!!! Ja swoją przycięłam nisko, ładnie się zazieleniła i wypuszcza powolutku łodyżki z kwiatami . Czekam też na trawkę, na razie podlewam, nic się nie dzieje...

lawenda już piękna ,pomimo,że ją bardzo krótko przycięłam .....bałam się ,że nie odbije ,ale daje radę
trawkę wyplewiłam ( tą młodziutką tylko ) muszę jeszcze dosiać ,bo dużo pustych placków mam
a poza tym zarobiona jestem w tym tygodniu strasznie
Miłego wieczorku

Magleska 21:54, 24 maj 2018

anpi napisał(a)
Dawno mnie tu nie było,ale wszystko fajnie ruszyłoLawendy robią niezłą robotę! Jestem tak do tyłu z odwiedzinamiA jak jestem to tak późno,że już nie mam siły pisać sensownie Pozdrawiam.Jeszcze wpadnę dokładniej obejrzeć i się pozachwycać

to masz tak jak ja ....też zaglądam do ulubionych ,ale po prostu już jestem tak padnięta ,że nawet nie mam siły coś sensownego napisać
psica moja widoki ogląda a raczej czeka na sarny

Miłego wieczorku

Magleska 21:57, 24 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Madziu zdjęcia śliczne jak zawsze, a jak z pieleniem wśród tych wszystkich kamyczków? hakone dałabym szansę, może jeszcze zbierze się w sobie

dziękuję Paulinko
pielenia w kamyczkach szczerze nie cierpię ,ale cóż zrobić rękawiczki i trzeba rwac
hakone dam szansę jeszcze ,bo i tak nie ma do kupienia narazie
miłego wieczorku

Magleska 22:01, 24 maj 2018

DorKa napisał(a)
Madzia czym ty ta lawendę karmisz ? Co to za trawka taka wybujała na fotce wyżej ? Sorry,że Cie tak ciągle o coś pytam ale muszę wybrać jeszcze sporo roślin a u kogoś najłatwiej

właśnie niczym nie karmię ,przycięłam mocno na wiosne ,rośnie w ciężkich warunkach ,słońce non stop i nic więcej .....chociaż może trochę magicznej siły dostała

a trawka to chyba frosted curls ( nie wiem czy prawidłowo nazwę napisałam )
jeśli o tą pytasz ?

buziaki