Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 16:22, 21 maj 2018

Anitka napisał(a)
Madzia to masz tak ja, bo z jednej strony front mam formalny, stonowany i taki jest łatwiejszy w utrzymać w porządku. Boki już mniej formalne, a w środku w kole to już sama wiesz - kokoszkowo na całego.
Przywiozę do Iwonki żółte iryski i inne dobra to może się skupisz na twoją nową bylinówkę, bo widzę, że żółty kolorek tam się pojawił. Byłam wczoraj u teścia na działce, którą już nie używa i jeszcze sporo kwiatków tam zostało. Mam pozwolenie, żeby wykopać, bo chwasty je zarastają.
Z przetaczników będzie zadowolona - bardzo długo kwitnie.

bardzo chętnie wszystkie bylinki ,które będziesz mieć na zbyciu przyjmę
wyślę Ci priv

przetaczniki mnie bardzo zauroczyły -powtarzają się na tej rabacie chyba 5 razy po 3 sadzonki
sama jestem ciekawa ,jak to będzie ,gdy róże zakwitną ,ostróżki ,monardy itp....czy to będzie pasować ,czy będzie się gryzło
SlonecznyOgrod 18:23, 21 maj 2018

Ładnie Ci wychodzi. Dwa style, coś jak u mnie przód uporządkowany w rzędy, a tył swobodny.
Dostałaś kosaćce syberyjskie , to fajnie, gotowa byłam Ci wysłać.
Przetaczniki też się u mnie pojawią, bo dostałam bon do realizacji w sklepie internetowym i wybrałam przetaczniki niskie różowe First Love. Teraz czekam za dostawą.
Rejzi 20:13, 21 maj 2018

Mi się oba style podobają. Tym bardziej że masz dużą działkę to można eksperymentować. Obejrzałam wreszcie twój wątek od samiusienkiego początku i poprostu jedno wielkie ŁAAAŁ czego Ty w ciągu roku dokonałaś! Mustrzostwo. A psina z piłką to jakbym na moją patrzyła - śliczna mordka :-*
sylwia_slomc... 20:34, 21 maj 2018

Magleska napisał(a)

bardzo chętnie wszystkie bylinki ,które będziesz mieć na zbyciu przyjmę
wyślę Ci priv

przetaczniki mnie bardzo zauroczyły -powtarzają się na tej rabacie chyba 5 razy po 3 sadzonki
sama jestem ciekawa ,jak to będzie ,gdy róże zakwitną ,ostróżki ,monardy itp....czy to będzie pasować ,czy będzie się gryzło

A widziałaś jakie ja mam miksy na rabatach??? Na pewno? I zobacz jak się spodobały bylinówki maja być kolorowe
Magleska 20:41, 21 maj 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ładnie Ci wychodzi. Dwa style, coś jak u mnie przód uporządkowany w rzędy, a tył swobodny.
Dostałaś kosaćce syberyjskie , to fajnie, gotowa byłam Ci wysłać.
Przetaczniki też się u mnie pojawią, bo dostałam bon do realizacji w sklepie internetowym i wybrałam przetaczniki niskie różowe First Love. Teraz czekam za dostawą.

dziękuję Daria
lecę do Ciebie

na razie te kosaćce leżą mam je przyciąć ? czy tylko podlewać i wstaną ....

popatrzyłam na te różowe przetaczniki .....śliczne też podobno one długo kwitną
za to moje hakonki niektóre marne niestety -chyba trzeba wymienić

i z nowości to trawka z chwastami wschodzi w końcu

Magleska 20:48, 21 maj 2018

Rejzi napisał(a)
Mi się oba style podobają. Tym bardziej że masz dużą działkę to można eksperymentować. Obejrzałam wreszcie twój wątek od samiusienkiego początku i poprostu jedno wielkie ŁAAAŁ czego Ty w ciągu roku dokonałaś! Mustrzostwo. A psina z piłką to jakbym na moją patrzyła - śliczna mordka :-*

bardzo bardzo dziękuję starałam sie
psina też dziękuję piłka w pysku jest non stop

trochę przedogródka ,wiem ,że zanudzam tymi samymi kadrami ale tak mi sie on podoba hihi ,że nie potrafię nie cykać mu fotek
lecę zobaczyć co u Ciebie nowego

i lawenda przy skalniaku już daje czadu

Magleska 20:59, 21 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

A widziałaś jakie ja mam miksy na rabatach??? Na pewno? I zobacz jak się spodobały bylinówki maja być kolorowe

widziałam i masz pięknie
bylinówce jest cięzko ładne zdjęcie cyknąć jedynie ,bo na żywo to cudo
trochę kadrów z brzozowej tym razem
tam trochę łatwiej cyknąc fotkę .....ale też tam kwiaty dojdą na razie są same jeżówki przed limkami i nie wiem co niższego dodać ....myślę o bodziszkach

a tu ze skalniaka kadr
ml nie bardzo tu rosną ,chyba na hakonki powymieniam ....przy schodach też hakonki muszę podosadzać ,bo kilka padło ....to był Twój pomysł ....pamiętam

macierzanka daje czadu ,tylko hakonki nie

red barony rosną pomalutku

czekam na telefon
mrokasia 21:22, 21 maj 2018

Wow, masz już kwitnącą lawendę!!! Ja swoją przycięłam nisko, ładnie się zazieleniła i wypuszcza powolutku łodyżki z kwiatami . Czekam też na trawkę, na razie podlewam, nic się nie dzieje...
anpi 01:22, 22 maj 2018

Dawno mnie tu nie było,ale wszystko fajnie ruszyłoLawendy robią niezłą robotę! Jestem tak do tyłu z odwiedzinamiA jak jestem to tak późno,że już nie mam siły pisać sensownie Pozdrawiam.Jeszcze wpadnę dokładniej obejrzeć i się pozachwycać
paulina_ns 06:15, 22 maj 2018

Madziu zdjęcia śliczne jak zawsze, a jak z pieleniem wśród tych wszystkich kamyczków? hakone dałabym szansę, może jeszcze zbierze się w sobie