Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Kasiolaaa 20:28, 26 lut 2019

Madziu ty nasz kochany pracusiu co juz kombinujesz do robotki odpoczela bys pozdrawiam i glaskam twoją sunie
Magleska 20:33, 26 lut 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu ty nasz kochany pracusiu co juz kombinujesz do robotki odpoczela bys pozdrawiam i glaskam twoją sunie

Kasiu wiesz ,że praca w ogrodzie jest dla mnie najlepszym lekarstwem nie mogę doczekać się ciepełka i wolnych dni ,żeby już przesadzać i wdrażać pomysł w życie
Sunię pogłaskałam
Kasiolaaa 20:35, 26 lut 2019

Madziu tak tak wiem ja tez tesknie za ogrodem i popiskuje sama do siebie odliczam w kalendarzu ...
Magleska 20:36, 26 lut 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Rób tak jak w duszy Ci gra, tylko wtedy będzie Ci dobrze.
Jak już mówiłam Tobie musi się podobać.

DIękuję Daria tak zamierzam robić konsultuję rzeczy ,z którymi nie potrafię sobie poradzić ,ale nasadzenia zamierzam robić pod siebie najwyżej mi nie wyjdzie i znowu będę miała co robić ..

...ale już przynajmniej wiem jaki klimat mi najbardziej odpowiada
Buziaki
Magleska 20:37, 26 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
No widzisz skalniak się wszystkim podoba

Cieszę się pomogłyście mi bardzo swoimi opiniam
Magleska 20:39, 26 lut 2019

Margerytka40 napisał(a)

Pewnie, że się podoba, i nie trzeba słuchać co jest modne a co nie. Piękno jest ponad modą

Cieszę się .....wiadomo ,że nie wszystko będzie się innym podobać ,ważne ,żebym ja się dobrze się czuła u siebie
sylwia_slomc... 20:41, 26 lut 2019

O to to Dobra konkluzja
Magleska 20:43, 26 lut 2019

Anitka napisał(a)
Madzie, już jakiś czas miałam Ci właśnie napisać o nawiązaniu do skalniaka tam przy tych brzozach, ale czasu brakuje, zasypiam jak dziecko. Poczynania twojej wilczycy widziałam w realu i niestety przy niej musisz mieć spory trawnik bez rabat na środku. Przecież nie będzie biegała po torze z przeszkodami za piłką czy za kotem za ogrodzeniem. Dla pocieszenia Ci napisze, że ja nie mogę tez mieć wielu rzeczy w ogrodzie z powodu psiaka, choć mniejszych rozmiarów. Idź w ten klimat norweski. Takie naturalne, łanowe nasadzenia poprzeplatane kamieniami fajnie nawiążą do widoków w oddali. Mam psa, sporo żwiru, brzozy i inne spore już drzewa i odkurzacz do liści. Sprawdza się Nie sprawdza mi się odkurzacz na korze. Tam wybieram ręcznie

Anitko ......cieszę się ....bardzo dużo Twoja i wszystkich dziewczyn opinie pomogły powziąć mi decyzje co mi w duszy gra .....niestety nie wszystko mi się uda zrealizować przez psinkę ,ale ......już wiem w jakim kierunku chcę iść ......trochę czasu to trwało .....i nie wiem jaki efekt wyjdzie na końcu ......ale to nic .....jak nie wyjdzie ,to znowu przerobię
Magleska 20:46, 26 lut 2019

effka napisał(a)
Madziu u mnie też miały być wymysły na trawniku, w sensie takie wyspy-rabaty z drzewami i bylinami ale jak pogadałam z rodzinką to wybyli mi to szybko z głowy. Dzieciaki nie będą miały gdzie grać w piłkę, paletki etc. więc na razie zostaje tak jak jest. Muszę wykombinowac tylko gdzie serby upchnąć ,
U Ciebie słodki pasiak-rozrabiak to podobnie jak dzieci

Ewa widzisz .....ja też trochę czasu potrzebowałam ,żeby dotarło do mnie ,że muszę dostosować swój ogród oprócz chciejstw ,to do innych użytkowników
Buziaki .....

Magleska 20:48, 26 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Madziu, podglądam z boku Twoje rozterki ogrodowo-psie i trzymam kciuki za pomyślną realizację A co do porządku to Makusia ma rację, mucha nie siada

Monia .....lubię porządek chociaż i tak już nie mam takiej schizy jak kiedyś wiele odpuszczam
Dziękuję za kciuki ..... ciekawe ,czy pogorszę ,czy polepszę ten mój ogród