Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 15:01, 24 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)
Gratki na 600 !!

Co do skalniaka..ktoś Ci strasznych głupot nagadał ..albo..miał na myśli te skalniaki sprzed naszej epoki czyli ..usypana pół metrowa górka,parę otoczaków,jakaś cegła też mogła być, duży kamlot jeden,małe dwa i gotowe

A Twój skalniak to ferrarii wśród skalniaków piękny w górskim klimacie ..a nie tam jakieś barachło

Ale mi fajnie ,dziękuję za komplementy jupiii......Mam Ferrari w ogrodzie dziękuję Ci bardzo jeszcze raz ....

.......fajnie by było ,żeby w garażu tez stało ...żart oczywiście - jakbym zmieściła te wszystkie zakupy ogrodowe,korę ,ziemię itp
Magleska 15:06, 24 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Oj tam dbasz to rośnie, rabaty nie na skalniaku masz, a jak śmigały w zeszłym roku

Sylwia ....Jakieś te moje rośliny szalone z tym wzrostem

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu skalniak modny czy nie twoj jest przepiekny bon cie Panie Boze go likwidowac hihi

Kasiu na prawdę nie zamierzam go likwidować i nigdy nie zamierzałam .....kosmetyki troszkę mu zrobię tylko

la_estrellita napisał(a)

Normalnie z ust mi to wyjęłaś.

Madziu, nie wiem czy się obudziłam. Czasu jak nie miałam tak nie mam .

Zarobiona jesteś ....to tym bardziej się cieszę ,że pomimo braku czasu do mnie wpadłaś ..

..byłam u Ciebie i cisza .....ale rozumiem .... mam nadzieję ,że kiedyś wrócisz i będziesz mieć więcej wolnego czasu
MirellaB 15:11, 24 lut 2019

Zawsze podobał mi się Twój skalniak
Magleska 16:10, 24 lut 2019

Mirella ....fajnie ,że jesteś ....lecę do Ciebie
Johanka77 21:02, 24 lut 2019

Ufff... jest już 601. To już z górki

Ja też dziś z góry fotografowałam horyzont, bo moją brzozową poszerzyć muszę.
Brzozowadzie... 21:58, 24 lut 2019

Cześć Madzia Twój skalniaczek to Twój znak rozpoznawczy. Zaraz po Wilczycy I te widoki za ogrodzeniem... I to wszystko razem to właśnie Twój Ogród.
Psie zniszczenia rozmumiem...poniekąd Mi zniszczenia robią inne łapki Ale też nie zamierzam wyganiać z ogrodu Uściski zostawiam.
anpi 22:09, 24 lut 2019

Madziu będę z ciekawością śledzić Twoje poczynania w ogrodzie.Na pewno będzie jeszcze piękniej.Zbyt wiele ci nie podpowiem,bo sama sadzę metodą prób i błędów...ale idź za głosem serca
Makusia 15:58, 25 lut 2019

Placyk jest świetny! W ogóle Twój ogród mi się z takim nienagannym porządkiem kojarzy, jakbyś codziennie ze szmatką chodziła i kurze ścierała
U mnie nie ma jak kadru ustawić, żeby syfu nie złapać- wszędzie coś
kasiek 19:06, 25 lut 2019

Popieram - skalniak masz bajeczny - bardzo okazały a jednocześnie naturalnie wyglądający
Magleska 19:12, 25 lut 2019

Johanka77 napisał(a)
Ufff... jest już 601. To już z górki

Ja też dziś z góry fotografowałam horyzont, bo moją brzozową poszerzyć muszę.

Twoja brzozowa to tam ,gdzie altana ,prawda ? .....pamietam ,że tam plany na dużą rabatę były .....jakaś ścieżka ....kurczę ,muszę się do niej wrócić ,bo już nie pamiętam co tam planowałaś .....

A z przodu kiedy masz w planie kończyć rewolucje ?