Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Johanka77 22:52, 23 lut 2019

Magleska napisał(a)

Asiu tylko niektóre ,żeby mieć więcej miejsca na rozsądzanie tego co się rozrosło ....skalniak zostaje ....lubię go ,pomimo ,że niemodny .......chcę tylko zrobic większe plamy jednakowych roślin .....

uff...
Johanka77 22:54, 23 lut 2019

Magleska napisał(a)
Agatko.....a kiedyś dawno temu ,ktoś mi powiedział ,że takich się już nie robi ....ze to w dawnych latach się robiło itp...
A ja zawsze miałam kamory i skalniaki ,wiec tu tez musiał powstać

Lubię go .....ale plewienie w nim nie należy do przyjemności ....i najgorsza robota ,to sprzątanie resztek traw ,zdechłych liści itp.....
..dobrze,że mój stary odkurzacz działa ,wiec nawet szybko mi poszło ,to ogarnianie pozimowego bałaganu

On jest najpiękniejszy na całym Ogro!
Nowa12 22:55, 23 lut 2019

Ja mam niedużo żwirku ale kanciastego i masakrycznie się to plewi bo ciężko cokolwiek wyrwać z korzeniami i o wiele więcej wyrasta chwastów niż na korze.
Zastanawiałam się czy zawsze tak jest i to taka uroda rabat żwirowych.
Magleska 22:57, 23 lut 2019

Asiu- Johanko skutecznie poprawiłaś mój dzisiejszy podły nastrój .....cieszę się ,że tak mój skalniak odbierasz
Buziaki
Magleska 23:01, 23 lut 2019

Agatko z pamiętnika ....nie wiem jak się plewi w tym klinującym,bo u mnie wszędzie ten okrągły- najtańszy z możliwych i najłatwiej dostępny w moim rejonie .........ma minus jeden - pies rozwala mi go wszędzie ... co chwilę muszę wybierać z rabat w przedogródku
Johanka77 23:02, 23 lut 2019

Magleska napisał(a)
Asiu- Johanko skutecznie poprawiłaś mój dzisiejszy podły nastrój .....cieszę się ,że tak mój skalniak odbierasz
Buziaki

Cmokam! :*
Magleska 23:02, 23 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moim zdaniem okrągłość i grubość warstwy. Kamień ma jeszcze inne plusy, pod nim ziemia wilgotna długo nawet w upały bo magazynuje wode i choć z wierzchu suchutki to od spodu wilgotny długo, w upalne lato świetna cecha, a do tego w dzień ciepło gromadzi w nocy oddaje roslinki mają super warunki w jego towarzystwie i rosną jak na drożdżach

To pewnie temu w tym moim skalniaku rośnie wszystko jak na drożdżach. ,pomimo ,że teoretycznie nie powinno rosnąć
sylwia_slomc... 23:19, 23 lut 2019

Magleska napisał(a)

To pewnie temu w tym moim skalniaku rośnie wszystko jak na drożdżach. ,pomimo ,że teoretycznie nie powinno rosnąć

Oj tam dbasz to rośnie, rabaty nie na skalniaku masz, a jak śmigały w zeszłym roku
Kasiolaaa 06:47, 24 lut 2019

Madziu skalniak modny czy nie twoj jest przepiekny bon cie Panie Boze go likwidowac hihi
la_estrellita 08:03, 24 lut 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu skalniak modny czy nie twoj jest przepiekny bon cie Panie Boze go likwidowac hihi

Normalnie z ust mi to wyjęłaś.

Madziu, nie wiem czy się obudziłam. Czasu jak nie miałam tak nie mam .