Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 19:13, 25 lut 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Madzia Twój skalniaczek to Twój znak rozpoznawczy. Zaraz po Wilczycy I te widoki za ogrodzeniem... I to wszystko razem to właśnie Twój Ogród.
Psie zniszczenia rozmumiem...poniekąd Mi zniszczenia robią inne łapki Ale też nie zamierzam wyganiać z ogrodu Uściski zostawiam.

Dziękuję Agatko
Ściskam również
Magleska 19:17, 25 lut 2019

anpi napisał(a)
Madziu będę z ciekawością śledzić Twoje poczynania w ogrodzie.Na pewno będzie jeszcze piękniej.Zbyt wiele ci nie podpowiem,bo sama sadzę metodą prób i błędów...ale idź za głosem serca

Aniu cieszę się ,że zaglądasz zaglądaj nadal ..... to nie będą jakieś spektakularne zmiany ,raczej dopieszczanie ....
Magleska 19:23, 25 lut 2019

Makusia napisał(a)
Placyk jest świetny! W ogóle Twój ogród mi się z takim nienagannym porządkiem kojarzy, jakbyś codziennie ze szmatką chodziła i kurze ścierała
U mnie nie ma jak kadru ustawić, żeby syfu nie złapać- wszędzie coś

Makusia dziękuję ......ze szmatką po ogrodzie nie latam ale lubię mieć czysto ....może te wiatry ,co u mnie szaleją pomagają trochę wywiać nieporządek....
.....a tam ,gdzie bałagan ,kosze na śmieci ,taczki,drzewo do kominka itp.....,nie pokazuje ,bo to nic ciekawego ....
Np drzewo mam przykryte okropną plandeką ,bo jeszcze drewutni się nie doczekałam
Magleska 19:25, 25 lut 2019

kasiek napisał(a)
Popieram - skalniak masz bajeczny - bardzo okazały a jednocześnie naturalnie wyglądający

Kasiu bardzo się cieszę ,że mój skalniak Ci się podoba ja też go lubię ,chociaż jeszcze kilka kosmetycznych zabiegów mu zrobię
SlonecznyOgrod 21:41, 25 lut 2019

Rób tak jak w duszy Ci gra, tylko wtedy będzie Ci dobrze.
Jak już mówiłam Tobie musi się podobać.
sylwia_slomc... 21:52, 25 lut 2019

No widzisz skalniak się wszystkim podoba
Margerytka40 22:00, 25 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
No widzisz skalniak się wszystkim podoba

Pewnie, że się podoba, i nie trzeba słuchać co jest modne a co nie. Piękno jest ponad modą
Anitka 08:28, 26 lut 2019

Madzie, już jakiś czas miałam Ci właśnie napisać o nawiązaniu do skalniaka tam przy tych brzozach, ale czasu brakuje, zasypiam jak dziecko. Poczynania twojej wilczycy widziałam w realu i niestety przy niej musisz mieć spory trawnik bez rabat na środku. Przecież nie będzie biegała po torze z przeszkodami za piłką czy za kotem za ogrodzeniem. Dla pocieszenia Ci napisze, że ja nie mogę tez mieć wielu rzeczy w ogrodzie z powodu psiaka, choć mniejszych rozmiarów. Idź w ten klimat norweski. Takie naturalne, łanowe nasadzenia poprzeplatane kamieniami fajnie nawiążą do widoków w oddali. Mam psa, sporo żwiru, brzozy i inne spore już drzewa i odkurzacz do liści. Sprawdza się Nie sprawdza mi się odkurzacz na korze. Tam wybieram ręcznie
eVka 09:14, 26 lut 2019

Madziu u mnie też miały być wymysły na trawniku, w sensie takie wyspy-rabaty z drzewami i bylinami ale jak pogadałam z rodzinką to wybyli mi to szybko z głowy. Dzieciaki nie będą miały gdzie grać w piłkę, paletki etc. więc na razie zostaje tak jak jest. Muszę wykombinowac tylko gdzie serby upchnąć ,
U Ciebie słodki pasiak-rozrabiak to podobnie jak dzieci
mikina34 15:15, 26 lut 2019

Madziu, podglądam z boku Twoje rozterki ogrodowo-psie i trzymam kciuki za pomyślną realizację A co do porządku to Makusia ma rację, mucha nie siada